Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes vagyok. Ma voltam a...

32 hetes vagyok. Ma voltam a dokinal. Elvileg minden oke. De a babam nagyon rosszul viselte a mai napot hogy sokat maszkaltam. Miota hazajottem fajogat a hasam alja es a derekam. Normalis ez? Mitol lehet? Csak a sok maszkalastol?

Figyelt kérdés
Nem erosen csak tompan faj mint amikor meg akar jonni.Nem folyamatosan.De rossz felallni es csinalni valalmit is.Ha fekszem akkor jobb.A derekam is faj kicsit de oda biztos csak athat.Volt nektek ilyen?Tapasztalatok?
2009. ápr. 9. 18:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A mai napom nekem is tevékeny volt és ugyanezt érzem mint te, én is kicsit megijjedtem, most hogy pihenek viszont jobb, én arra fogtam a fájdogálást, hogy most nagyon növöget a pocim, mert feszül is.Szerintem a tartószalagok feszülnek a sok fentlét miatt.

Üdv,

32+4hetes kismama

2009. ápr. 9. 18:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Van ilyen, persze, ne ijedj meg! Pihenj és elmúlik! Lehet, hogy csak a mászkálástól, lehet, hogy ezek jósló fájások, egyik sem baj!
2009. ápr. 9. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja! Az utolsó vagyok, szóval én azért vettem be Magnéziumot szerintem az neked sem ártana!:-)
2009. ápr. 9. 18:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én holnap töltöm a 33. hetet, de egy ideje én is így vagyok vele - nekem mindig estére, mostmár inkább délutánra feszül be a hasam, a köldökömnél szúr is. Valamelyik izom nyomódik valószínű. Ilyenkor nekem is csak a fekvés segít csak. Kitartás, már nem sok van hátra! :)

2009. ápr. 9. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!