Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye annak h...

Mennyi az esélye annak h terhes lehetek ha a pasim gumi nélkül dugott meg de nem élvezett belém? Az előváladéktól mennyi a terhesség esélye?

Figyelt kérdés
Kímeljetek attól a szövegtől h felelőtlen vagyok előre kellett volna gondolkodni.. Ja meg attól h szedjek fogamzásgátlót ha zavar a gumi de maradunk a Guminal csak részegen nem tudtunk ellenállni :-D
2015. júl. 26. 22:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%
Én így lettem terhes. Mára már itt játszik mellettem az 1 éves szerelmem 💗
2015. júl. 27. 09:15
 22/27 anonim ***** válasza:
Milyen félszázalék?Kérdező,azt írták neked,hogy 50-50% az esélye.Szóval ugyan akkora az esélye annak,hogy az leszel,mint annak,hogy nem.
2015. júl. 27. 09:20
 23/27 anonim ***** válasza:
60%

Igen sokra tarthatod magad, ha téged csak úgy "megdugnak". Mondjuk ha annyi eszed van amennyi látszik, akkor nem is csoda, hogy arra használnak.

Lehet lepontozni, de undorító ahogy egyes fiatal lányok viselkednek meg beszélnek. Nem vagyok szentfazék, én se vagyok öreg, de ha az én lányom lenne ilyen biztosan komolyan elbeszélgetnék vele mert ezt nem tűrném.

2015. júl. 27. 09:29
 24/27 anonim ***** válasza:
37%
Innye gyermekem... köszönő viszonyba sem vagy az intelligenciával.
2015. júl. 27. 10:32
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem ertem mi bajotok van? :o :D az hogy hétköznapi nyelven fogalmaztam és nem szak szavakat használtam? :D -.-
2015. júl. 27. 12:34
 26/27 anonim ***** válasza:
39%

az általad használt szavak nem hétköznapiak, hanem primitívek. Hétköznapiak ezek: aktus, közösülés, szeretkezés, szex.

tudományos: coitus

kérdésedre válaszolva. Ugyan annyi esélyed van a terhességre, mint arra hogy nem vagy az. Olvasgass a spontán peteérésről

2015. júl. 27. 13:12
 27/27 anonim ***** válasza:
46%

Nem sok esélyed van rá, hulyeseg ez az ugyanannyi esely...

De joval nagyobb az esely mint gumi mellett.

2015. júl. 29. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!