Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes nővel milyen a szex? Hány hónaposig lehet csinálni? És hagyományos módon nem kell -e vigyázni a magzatra?
Személyes élmény! A feleségem az utólsó napokig mindig rajtam volt! Már féltem, hogy a gyerkőcnek valami baja lesz!
De mi is kibírtuk, és a gyerkőc is! :-)
Élveztem nagyon!
Az utolsó hónapban tilos, mert megindíthatja a szülést!
Senki sem fekhet rá a nő hasára (nyilván, mikor már látszik).
Veszélyeztetett terhesnek nem szabad.
És van olyan is, aki nem kívánja - mondjuk folyton fáj valami, vagy állandóan hány.
Nekem semmi gondot nem okozott a szex a feleségemmel a terhesség 36. hetéig. Olyankor már azért szép nagy a poci is. Ő is kívánta (nagyon), én is kívántam. Persze úgy bántam vele, mint egy hímes tojással. Szép lassan, megfontoltan, de hosszasan és gyakran magamévá tettem :)
Aztán a 36 héten történt valami, utána nem akartam a dolgot és ő sem erőltette annyira. Amikor a 41 héten jártunk (túlhordta kicsit a fiamat), akkor az orvos javaslatára elkezdtünk újra szexelni, hátha beindítja... Végül nem a szex, hanem egy adag oxitocin hormon indította be az amúgy gyors és problémamentes szülést.
Szóval semmi gond, a 8. hónapig csináljátok nyugodtan. Azaz nem vadul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!