Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hagyományos szex hiánya miatt megromolhat a kapcsolatunk?
Ezt Te írtad:
"Azt mondja, közös baba, közösen csinálunk mindent végig."
Ha ezt (mint írtad) a férjed mondta akkor neked csak annyit kell tenned, hogy megbízol benne! Az pedig, hogy "nem hagyományos" módon örömet okozol neki még fel is dobja a kapcsolatot! Tedd minél többször és bízzál benne!
Férfi vagyok.
Én köszönöm Neked Kedves Kérdező, hogy ennél a kérdésnél előnyt adtál a segítőkész férfiaknak! Őszíntén remélem, nagyon boldogok lesztek és sokáig fogjátok szeretni egymást!
Férfi vagyok.
Az én párom bújósabb lett, többet vágyik a simogatásra, egész kis házicica lett belőle. Sokszor szeretgetem, tervezgetünk, közösen elmászkálunk. Mondom neki néha mi mindent művelnék vele :D Meg régen se fogdoztam kevesett, de most még többet.
Én is nagyon szerettem szerelmeskedni, de most nincs rá igényem, és ő tekintettel van rá, minden alkalom, amikor együtt vagyunk mindkettönknek nagy ajándék. Meg továbbra is örömöm lelem abban, hogy addig izgatom, amíg bírja, és még azután egy picivel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!