Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Melyik utat válasszam? Most...

Melyik utat válasszam? Most legyen babám gyessel vagy dolgozzak egy évet a gyedért (vagyis több pénzért)?

Figyelt kérdés

nem tudok dönteni, ti mit választanátok?olyan hosszú lenne az az egy év nem bírom már babut szeretnék...

amúgy most végzek az egyetemen és 25 leszek, anyagiakról annyit hogy szülői támogatással tudnánk csak két évig ellenni mivel párom tanul még de a babát ő is nagyon szeretné csak hát kényelmetlenül éreznénk magunkat a szüleink előtt ja és ház van csak havi 40.000 -rel támogatnának amit most is tesznek ugyanis minden hónapban ennyit kapok szüleimtől..párom kétszer annyit. szóval nekik van pénzük és nagyon kedvesek is ők is örülnének a babának.Tehát ezért megtehetnénk hogy most nyáron bevállaljuk az első babut mivel párom ötöt szeretne :) egyszer el kell kezdeni mert én nem nagyon szeretnék 35 éves fejjel szülni...kérlek írjátok meg hogy ti mit tennétek a helyemben!

2010. márc. 5. 12:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem értem miért lettek lepontozva azok akik nem támogatták az ötletet,ez is csak egy vélemény és szerintem igenis hasznos!

Hogy akar eltartani és felnevelni egy gyereket olyasvalaki aki önmagát sem képes egyelőre eltartani.

Érthetetlen!

2010. márc. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!