Nem tudom, melyik nőgyógyászt válasszam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Tolna megyében van két nőgyógyász, Dr. Zelcsényi és Dr. Lakatos. Tapasztalataitok alapján melyik jobb orvos?
Illetve Siófokon kit javasolnátok?
Köszönettel!
2011. febr. 4. 12:12
1/1 anonim válasza:
Nézd én nem vagyok odavalósi de ne az számitson hogy jucikának v. katikának ki a szimpibb!
menj el mindkettőhöz - ha csak kettejük közül lehet választani- és Te döntsd el hogy melyik normálisabb.
Nekem volt sokak által dicsért dokinőm mégis úgy beszélt az emberrel mintha ovódás lennék kész voltam. Most olyan van aki pasi idősebb mégse vaskalapos sokaknak nem szimpi de nekem pont megfelelő nem beszél latinul épeszünek néz és felnőttszámba vesz.
Tied a döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!