Melyik nőgyógyászt válasszam Vácott?
Nekem dr. Dubecz Dániel volt az orvosom.
Kedves volt és laza. Nem feszengtem a vizsgálatok alatt, mindig segítőkész volt, én csak dicsérni tudom.
Vajúdás alatt majdnem végig ott volt, szülés után pedig minden nap bejött megnézni, hogy mi van velem. Ha lesz még babám, biztos, hogy hozzá fogok ismét járni.
Ha szükséged van az elérhetőségére, vagy bármilyen más infóra, akkor küldj egy privit és mindent leírok.
Én sokat nyomoztam, hogy Vácon ki a legjobb és róla nem találtam negatív véleményt szerencsére.
Én is Dr. Dubecz Dánielhez járok. Most 32 hetes kismama vagyok. A 18. héten kértem őt fel orvosomnak, mert az SZTK-ban levő dokik és az ott történt "vizsgálatok" nagyon gyatrák.
Nekem még a Szaniszlót ajánlották, mert rendes, emberi és nem kér pénzt (nincs magánrendelője). Hozzá kezdtem járni az SZTK-ba, de velem nagyon nyers volt és alkalmanként kb. 2 perc jutott rám UH-al együtt.
Szóval: Dubecz D.!!
Nem volt választott dokim, Dunakeszin az SZTK-ban Juhász Bélához jártam, szerettem volna, ha hozzá kerülök, de végül Ferenczi Gyula doktor úrnál kötöttem ki, és nagyon meg voltam elégedve a munkájával.Kedves volt, laza,pikk-pakk túl voltam a szülésen, ha kérdeztem készségesen válaszolt.
Igaz nem minden nap, de bejött hozzám a szülés után.Varratszedésnél kérdeztem,hogy mehetek-e hozzá a 6 hetes vizsgálatra, azt mondta persze, de nem hívott a magánrendelőjébe, azt mondta menjek a kórházba, mikor rendel.Szóval jófej volt, hogy nem a "fizetős" helyre hívott vissza.
Off:csajok, mikor szültetek?Én okt 16-án, 2010
Pont ugyanaz a történetem, mint a 2. válaszolónak! :)
Én 3 hete szültem a Dubecz D. segítségével. Csak ajánlani tudom!! Rugalmas, korrekt, figyelmes doki!
Sz. Zsolt valóban nagyon rendes, ahogy Dubecz is, és nem mellesleg jó szakemberek...
Tudomásom szerint habár Sz. Zsoltnak nincs magán rendelése, a szülés fix. 40 ezer Ft., ha ott van, ha nem...
Vácon a legdrágább: Kondér: 10 ezer a magánrendelés, és 100 ezer a szülés!
Ez nem korrupció, hanem paraszolvencia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!