Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Melyik nőgyógyászt válasszam...

Melyik nőgyógyászt válasszam a XVII. kerületi SZTK-ban?

Figyelt kérdés
2008. jan. 26. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Dr Mosonyi Péter szuper.
2008. jan. 26. 11:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Szécshenyi István-nagyon kedves,emberséges!
2008. jan. 26. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Dr. Szécsényi István rendel az SZTK-ban is? Nem láttam a honlapon.
2008. jan. 28. 13:50
 4/5 anonim válasza:
Vigyázz!!! Bármilyen jó orvost választasz, ha kórházba kerülsz a Bajcsyba, ott a főorvos egy sarlatán. Mindent felülbirál semmit nem csinálhatnak az orvosok az Ő döntése nélkül.Hihetetlen történetem van róla bárkinek elmesélem ha érdekli.Szüléseket állit le stb.ez még egy lájtos történet, van durvább is. Az orvosok iszonyuan félnek tőle.
2008. jan. 28. 17:29
 5/5 anonim válasza:
57%
Én is úgy hallottam, hogy a Mosonyi doki nagyon jó. Én már majdnem be is jutottam hozzá, de a bunkó asszisztens nő elküldött (kétszer is), mondván, hogy az én problémám szerinte nem olyan sürgős, és jöjjek vissza máskor, vagy kérjek időpontot!! Az sztk-ról nagyon rossz a véleményem, nem ajánlom senkinek. Ha nincs az embernek időpontja nem lehet bejutni! Időpontot meg legalább egy hónappal későbbre adnak. A Mosonyi dokit legközelebb a X.kerületben fogom felkeresni, mert ide tuti többet be nem teszem a lábam. Milyen dolog már, hogy az asszisztens nőci dönti el a problémám súlyosságát, tán ő végzett orvosi egyetemet?! (És a dokihoz be sem enged). Bocsi, lehet nem a témába vág annyira, csak gondoltam szólok, hogy időpont nélkül szóba sem állnak veled...!
2009. júl. 2. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!