Melyik kismama vitamint válasszam?
Figyelt kérdés
Születésem óta cukorbeteg vagyok.Babát tervezünk,és a szigorú étrendem miatt az orvos kismama vitamint ajánlott,hogy szedjek.Felsorolta milyenek vannak,de Ő nem ajánlotta kimondottan valamelyiket,azt mondta mindegyik jó,rám bízza,de valamilyet szednem kell a diétám miatt.Nem ehetek pld.sok gyümölcsöt,mert nekem a gyümölcsök nagyon felnyomják a vércukromat,inkább zöldségeket ehetek jobban.Nézegettem már a terhes vitaminokat,de nem tudok dönteni.Van amelyikben aktív folsav van,azért ajánlják nagyon,de van amiben sokkal több vitamin,ásványi anyag van,mint a másikban...2011. márc. 1. 22:30
1/12 anonim válasza:
Mindenki mást fog mondani. Én a Femibionra esküszöm.
3/12 anonim válasza:
Én Elevitet szedtem, de hogy cukor mellett melyik a legideálisabb legjobb lenne ha szakértő mondaná meg.
4/12 anonim válasza:
Csatlakozom az elsohoz. Femibion!
6/12 anonim válasza:
Elevittől székrekedésem volt állandóan és hányingerem , gravidára váltottam attól semmi bajom, kinek mi jön be.
7/12 anonim válasza:
Csatlakozom a Femibion klubba!Minden benne van,ami csak kellhet!
10/12 anonim válasza:
én gravidát szedek, azt hallottam hogy az azért jó, mert kifejezetten ebben a régióban élő nőkre fejlesztették, de lehet, hogy ezzel hülyeséget mondtam. Mindenesetre nekem ha mondhatok ilyet, bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!