Időn túli pozitív?
Extra halvány, időn túli pozítiv teszt a 8. dpo-n, délutáni pisiből.
Járt már így valaki? Ha igen akkor terhesség volt Vagy csak rossz volt a teszt,
8.dpo? időn túli? DÉLUTÁNIBÓL? Szerinted?
Tutira nem pozitív az a pozitív, max szellemcsík, száradási csík
Köszi a választ :D
Én is erre tippelnék, csak az zavart meg, hogy bár tényleg nagyon halvány a csík, de kék, mint a kontroll csík.
Nem tudom feltölteni a tesztet, mert meóban vagyok. De a drukkolás nagyon jól esik..:D :D
Holnap reggel csinálok egy másik tesztet is, remélem az már biztosabbat mutat.
Időn tuli fals eredmény.olvasd el a hasznalati utmutatot.
Es leghamarabb az elmaradt menseskor tesztelj
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat. Holnap a 11. dpo-n regge megint tesztelek. Tudom hogy alap esetben butaság ilyenkor tesztelgetni, de... hat hónap alatt 3 biokémiai terhességem volt. Mind a három a mensi idején távozott..:( Az orvos javaslatára tesztelek a 8. naptól. Amint megvan az első időn belüli pzitiv, azonnal rohannom kell hozzá hormon pótlásra.
A vetélések okait nem tudja a dokim megmondani, voltunk teljes kivizsgáláson, minden rendben van mindkettőnknél. A hormonszintek is tökéletesnek mondhatóak. Szervi gondjaink tehát nincsenek. A doki az életkoromra tippel... elmúltam 40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!