A ti párotok hogy reagált, mikor közöltétek, hogy babát vártok?
Örült nagyon, mindjárt hívta az apjàt, hogy unokàja lesz :)
Mikor csináltam a tesztet kint volt a műhelyben, kimentem hozzá ês csak egyszerűen elmondtam neki :) Ő mondta, jogy tuti baba van a pocakba, teszteljek, ő hozott tesztet :)
Szinte el se akarta hinni.
Első próbálkozás volt. Tudta, hogy késik (mindig tudja, hogy kb. mikor aktuális), de mivel késett már máskor is, így nem tulajdonított neki jelentőséget.
Hajnalban teszteltem 3 napos késésnél, s amikor visszabújtam mellé a hírrel, hogy úgy néz ki apa lesz, elsőre azt hitte, viccelek. Úgy kellett "győzködni", hogy nem, nem vicc, ott a teszt a fürdőszobában.
Miután tudatosult, nagyon örült neki.
Sőt, bár teljes mértékben tisztában volt vele, hogy ez mázli, nem pedig "tudás", nagyon büszke volt magára, hogy elsőre "célba talált". :D
Én kislány korom óta terveztem majd milyen lesz az a pillanat, de csak nem olyan lett :D
Teszteltem, halvány lett, lefényképeztem. Éppen kocsiba ültünk, sògoromékkal utaztunk, hàtul ültünk. Telefonban irogattunk egymásnak, mert olyan dologròl beszéltünk, hogy nem szerettük volna meghallják! Pont a telefonját akarta eladni, és akkor írtam neki " de elòtte nézd meg a képeidet :)))))))" megnézte, kinagyította, lekicsinyítette de alig látott valamit olyan halvány volt (persze késõbb erõsebb lett) aztán sok puszi és mosolygás :D
És, ha csalódás lesz, akkor azzal egyedül akarsz szembenézni??
Nekem nem menne. Öröm-bánat... mindent együtt.
Egyébként az első ultrahangról képet se kaptam, egyébként is csak egy gombostűnyi pont látszott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!