Ha az ovu teszt pozitív, de a hőmérséklet nem mutat megfelelő emelkedést, akkor nem volt tüszőrepedés?
Figyelt kérdés
Előfordulhat, hogy az ovu tesztnek van igaza és sikerülhet a baba?2015. júl. 7. 20:10
1/13 anonim válasza:
Vagy meg nem volt, vagy neked lépcsőzetesen megy fel. Ami szinten ok. Vagy alacsony a progeszteron szinted, mivel az okozza a hó emelkedését.
2/13 A kérdező kommentje:
Ez a görbém:
Az ovuteszt 16. napon volt pozi, a ciklus.hu a 15. napra húzta be, a hőm viszont szerintem nem megfelelő.
2015. júl. 7. 20:16
3/13 anonim válasza:
Nem a hőd nem jó, hanem rosszul húzta be. Inkább vasárnap volt az ovud és akkor mar jó is minden. Ajánlom a fertilityfriend.com ot sokkal jobb,mint a ciklus .hu
4/13 anonim válasza:
A hőre jobban lehet adni szerintem... nem mondom, hogy kizárt, a bto-n vannak fönn 'szokatlan hőjű' terhesgörbék, de azért arra annyira nem lehet blazírozni... alapvetően ha nem megy fel a hő, több mint valószínű, hogy nincs jelen sárgatestből származó progeszteron, amiből arra kell következtetni, hogy nem volt repedés. Az lh teszt repdés előtt lesz pozitív, nem annak megtörténtét jelzi, hanem azt, hogy valószínűleg hamarosan reped. Aztán lehet, hogy mégsem. A hő viszont csak jelen lévő progitól megy fel ami "bizonyítja" a repedést megtörténtét.
5/13 A kérdező kommentje:
Sejtem, hogy nem jól húzta be, de az ovutesztnek sem hihetek? Az alaján már "késő" a vasárnap, nem?
2015. júl. 7. 20:23
6/13 A kérdező kommentje:
4-es köszi neked is, az elméletet tudom, viszont sajnos továbbra sem megyek el a görbémen, ovu tesztemen...
2015. júl. 7. 20:24
7/13 A kérdező kommentje:
A fertilityfriend nem húzta be sehova. Ezért is kérdezem, hogy akkor a pozitív teszt azt jelezhette, hogy a szervezetem megpróbálta de nem sikerült? Ez alapján mikorra időzíthetem a nemvárt napját?
2015. júl. 7. 20:25
8/13 whitelady1 válasza:
A pozitív ovu teszt után van 24-36 órával peteérés! Szóval szombat vasárnap lehetett :)
9/13 anonim válasza:
Amíg pötyögtem a tableten, látom raktál be görbét. :-) Igen, igaza van az utánam szólónak, vasárnap-hétfőn lehetett ovu, ha most szépen fenn marad a hő, akkor egészen biztos. Négy magas hőjű napot mond a nagykönyv, akkor lehet kijelenteni, hogy volt ovu. De biztosan megvolt, ne aggódj! Az lh teszteket meg tojd le, én sose bíztam bennük! Hő viszont még nem csapott be! Ha rossz volt, elmaradt az ovu, ha szép, akkor sikerült. Mindkét terhességemet is gyönyörűen mutatta. Hajrá, drukkolok! Mostmár csak várni kell!
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor talán még pont időben voltunk együtt. Másnap már nem tudtunk és azóta sem, mert most nem találkozunk 3-4 napig. Bízom a legjobbakban, nagyon... :)
2015. júl. 7. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!