Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy este jönnek...

Normális, hogy este jönnek elő inkább a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Márciusban volt egy missed ab miatti műtétem, most 5+5 hetes terhes vagyok naptár szerint, dokihoz csak két hét múlva tervezek menni. A tüneteim mellfeszülés-fájdalom, gyakori pisilés, hasszurkálás és néha émelygek. A mellfeszülés leginkább este jelentkezik, nap közben alig érzem. Az előző baba elvesztése miatt lehet túlaggódom a dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm.
2015. júl. 5. 19:40
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Szia :) de orulok, hogy minden rendben van veletek! Mar aggodtam, hogy nem irtal. Ferdinand nagyon elegans nev. Nalunk marad a Barnabas. Nalunk nem varhato nagy baba mert egyikunk sem magas ( en 154, parom 175 ). A dietat nagyjabol betartom, de inzulinos lettem es emellett tartom a dietat. Remelem szules utan elmulik. Mar nagyon varom, hogy mehessek szulni :) te hol szulsz majd? Es mikorra is vagy kiirva? En marcius 1re de elobb meg lesz ugy erzem. Egyre nagyobb a pocak es egesz nap almos vagyok. Annyit alszom mint egy mormota :) 19.en megyek vervetelre, 26.an dokihoz es utana kiderul mikor mehetek elso ctg-re. Egyre kozelebb a vege :D
2016. jan. 9. 20:42
 32/37 anonim ***** válasza:
Szia,feb. 24-re vagyok kiírva de szerintem 18-20 körül meglesz.Kaposváron fogok szülni,itt is lakunk.Te hol szülsz majd?Én is várom már hogy meglegyen és a férjem is nagyon izgatott :) én a jövő héten kérek időpontot a 36heti ultrahangra és a kenet levételre.
2016. jan. 10. 20:29
 33/37 A kérdező kommentje:
En marcius 1-re vagyok kiirva de nem bannam ha elobb meglenne. Mondjuk akorul ahogy te is szeretned :) bar en a februar 18-19-et celoztam be pontosan. Mar mi is nagyon varjuk, bar en szerintem jobban mert igazan nehez ekkora pocakkal letezni, foleg ejjel :) Gyorben fogok szulni, kb 30km-re lakunk a korhaztol. Remelem nem lesz hatalmas ho mikor menni kell. Kedden megyek dokihoz, majd irok mikor megyek nst-re. Addig is vigyazz magatokra :)
2016. jan. 23. 20:11
 34/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8as,tegnap levették a streptococcus szűréshez a kenetet és hétfőn megyek (a cukor miatt 36.héten) NST-re.
2016. jan. 27. 11:40
 35/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, remelem minden rendben veletek. Ha minden igaz akkor holnap de legkesobb hetfon inditanak a cukor miatt. Lehet mire elolvasod mar meg lesz Barni baba 😊
2016. febr. 18. 17:50
 36/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, 2016.02.24.én megszületett Barni baba, hüvelyi szüléssel amit a ballonos indítás és a fél liter oxitocin miatt természetesnek azért nem neveznék :) Remélem ti is jól vagytok.
2016. márc. 7. 15:48
 37/37 anonim ***** válasza:
Szia,én feb. 3.án szültem meg 3 héttel előbb 3700gr és 55cm-el,de nem bánom mert 4kg felet lett volna bőven ha időre születik :) nagyon nehéz szülés volt 19órát voltunk bent a szülőszobában a végére nagyon elfáradtam.10 napot voltunk bent a kórházban mert 2x is besárgult :/ nagyon nyugodt baba eszik alszik,illetve 2napja este 10 körül felébred és nyugtalan csak kézben volt el 3órán át ringatni kellett,meg volt egy kis hasfájása de arra bevált nekünk az espumisan.Te kicsid milyen baba?
2016. márc. 7. 18:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!