Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Este pozitív, reggel negatív?...

Este pozitív, reggel negatív? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés

ESTI:

[link]

REGGELI:

[link]

Mi lehet a baj? :(

2015. máj. 27. 06:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát ez nem semmi! Elvileg a reggeli első pisi a legkoncentráltabb, de például én azt vettem észre, hogy inkább a napközbeniek azok. 3 napja halvány pozitívak a tesztjeim, de nem reggel, hanem napközben jönnek ki a csíkok. Tesztelj megint napközbeniből , szerintem úgy megint pozitív lesz, mert az esti elég egyértelmű!
2015. máj. 27. 07:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár majd felkeresem az orvosom, csak nagyon furcsa hogy este 9-kor pozitív a tesztem, reggel 6-kor negatív pedig este nem is ittam és nem is voltam kint WC-n. Így az örömöm egy kicsit elbizonytalanodott.
2015. máj. 27. 07:24
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Fars negatív bármikor lehet egy teszt,úgyhogy fel a fejjel és vigyázz magatokra ;)
2015. máj. 27. 07:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megcsináltam délután a tesztet, szép pozitív volt. Másnap reggel olyan halvány, hogy azt hittem, sírva fakadok... És ez így ment 2 napig, szóval ellőttem egy pár tesztet :) jövő héten megyek vissza a dokihoz szívhangot keresni :)
2015. máj. 27. 07:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezert nem kell tobbszor tesztelni.

Orvoshoz igy is, ugy is el kell menned, igy meg csak stresszeled magad.

2015. máj. 27. 07:42
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.

Én is ugyan igy jártam mint te.

A délelőtti tesztem szép pozitiv volt,a reggeli tesztem meg halvány pozi meg is ilyedtem.

Elmentem csak vettem még 1-et,hazza és meg is csináltam egyből az meg gyönyörű szép pozitiv lett. :)

Ugyhogy nyugodj meg nem egyforma koncentrált a vizelet.

2015. máj. 27. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az esti eleg furan nez ki. Nincs nagyon elazva? Tesztelj ujra, orvoshoz hiaba mesz ilyen koran, ugysem lat semmit.

Drukkolok Neked!

2015. máj. 27. 08:24
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú, ez az esti nekem hibásnak tűnik, nagyon elázott. Menj el az orvoshoz, ő tud majd biztosat, meg ismételj 2 nap múlva.
2015. máj. 27. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:

''orvoshoz hiaba mesz ilyen koran, ugysem lat semmit.''

Nem ultrahanggal kell bohockodni. Vervetellel kimutathato, csak kerni kell.

2015. máj. 27. 10:07
 10/11 A kérdező kommentje:

[link]

Este frissen így nézett ki nem volt elázva.

2015. máj. 27. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!