1/10 anonim válasza:
Elsőre full negatív, de ha forgatom látni valamit. Mióta késik? Talán túl hamar teszteltel.
3/10 anonim válasza:
Extra halvány. 2 nap múlva ismételj.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom le leszek szidva,hogy ilyen korán teszteltem...8 dpo-n vagyok talán.Az a fura,hogy nem is első pisiből lett ilyen hanem a sokadikból :)
2015. máj. 7. 16:07
5/10 anonim válasza:
Halványan mintha látnék valamit :) Megy a drukk!
6/10 anonim válasza:
Halvány, de látszik a 2. csík. Teszteltél már ugyanilyen fajtával korábban? Ha azon nem volt ilyen halvány csík, akkor szerintem ez nagyon bíztató:)
7/10 A kérdező kommentje:
Folyamaton ezt a tesztet használom és soha nem volt még pozi csak a nagy hómező :(
2015. máj. 7. 17:31
8/10 anonim válasza:
Nekem többször volt ilyen ugyanez a teszt, de sajnos mindig megjött :(
10/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Épp ma jött meg.A teszt után pár nappal kiderült,hogy cisztám van és azért ilyen a teszt,de nem a rosszabb fajtából ugyanis az összes ciszta a dokim szerint csinál ilyen tesztet....na de majd a kövi hónap :)
2015. máj. 15. 16:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!