Normális, hogy este jönnek elő inkább a terhességi tünetek?
Szia kedves kérdező.Ma voltam ultrahangon minden rendben :) 7,7 mm már a picike és a szívhangot is megmutatta a doki,majdnem sírtam,igaz 4 nappal kisebbnek mérte de szerintem ez nem számít :) és most már egésznap émelygek,sőt éjszaka arra ébredek hogy éhes vagyok :) te hogy vagy?
8-as voltam
Gondoltam hogy te is kapsz majd hormonpótlást,én tablettát szedek napi 2-öt,gondolom várod már a hétfőt :) én majd 25-én megyek ahhoz a dokihoz akit szeretnénk orvosomnak,remélem ő is csinál ultrahangot.Te hogy bírod ezt a meleget?Én nagyon nem szeretem egész nap émelygek enni is alig birok :/ írd majd meg hogy mi volt az ultrahangon :)
üdv.:8-as
Szia kedves kérdező,tegnap voltam a 12heti ultrahangon és minden rendben :) sőt már azt is tudjuk hogy kisfiú lesz mert teljesen szétdobta a kis lábait,és még mi is láttuk hogy mi van ott :) nagy kő eset le a szívünkről.
Veled mi újság?Hogy vagytok?
üdv.:8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!