Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális, hogy este jönnek...

Normális, hogy este jönnek elő inkább a terhességi tünetek?

Figyelt kérdés
Márciusban volt egy missed ab miatti műtétem, most 5+5 hetes terhes vagyok naptár szerint, dokihoz csak két hét múlva tervezek menni. A tüneteim mellfeszülés-fájdalom, gyakori pisilés, hasszurkálás és néha émelygek. A mellfeszülés leginkább este jelentkezik, nap közben alig érzem. Az előző baba elvesztése miatt lehet túlaggódom a dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm.
2015. júl. 5. 19:40
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8as 😊 igyekszem pozitívan hozzáállni az egészhez, és most nincs is rossz érzésem, sőt úgy érzem minden rendben lesz. Ezek szerint akkor kb egy hét van köztünk 😊😊 drukkolok én is Nektek, hogy minden ok legyen 😊 Mindenképpn írd meg mi lett az uj eredménye, te előbb mész 😊
2015. júl. 6. 20:11
 12/37 A kérdező kommentje:
Uh eredménye bocsi
2015. júl. 6. 20:12
 13/37 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező.Ma voltam ultrahangon minden rendben :) 7,7 mm már a picike és a szívhangot is megmutatta a doki,majdnem sírtam,igaz 4 nappal kisebbnek mérte de szerintem ez nem számít :) és most már egésznap émelygek,sőt éjszaka arra ébredek hogy éhes vagyok :) te hogy vagy?

8-as voltam

2015. júl. 10. 17:24
 14/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as válaszoló, szuper, hogy minden rendben van nálatok :) én még csak ma tartok 6+3nál. Lehet nem bírom ki elmegyek én is előbb :)
2015. júl. 10. 19:29
 15/37 A kérdező kommentje:
Ma voltam dokinál, manuális vizsgálat után kaptam utrogestan hüvelytablettát, este 2-t kell feltenni. Hétfőn uh.
2015. júl. 16. 22:06
 16/37 anonim ***** válasza:

Gondoltam hogy te is kapsz majd hormonpótlást,én tablettát szedek napi 2-öt,gondolom várod már a hétfőt :) én majd 25-én megyek ahhoz a dokihoz akit szeretnénk orvosomnak,remélem ő is csinál ultrahangot.Te hogy bírod ezt a meleget?Én nagyon nem szeretem egész nap émelygek enni is alig birok :/ írd majd meg hogy mi volt az ultrahangon :)

üdv.:8-as

2015. júl. 18. 21:39
 17/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, túl vagyunk az uh-n, crl 9mm és van szívhang is 😊 szóval nagy kő esett le a szívemről. Most már remélem minden rendben lesz. Valahogy nekem is ki kellene bulizni mégegy uh-t, mert most nincs képünk róla, bár a 12.hetin majd kérünk csak az még annyira messze van. Voltunk védőnőnél, van kiskönyvem is, labor majd 2 hét múlva. Majd írj a fontosabb állomásoknál 😊
2015. júl. 20. 11:43
 18/37 anonim ***** válasza:
2 gyermekem van, nálam is este voltak a legerősebbek a tünetek a terhesség elején.
2015. júl. 21. 21:14
 19/37 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező,tegnap voltam a 12heti ultrahangon és minden rendben :) sőt már azt is tudjuk hogy kisfiú lesz mert teljesen szétdobta a kis lábait,és még mi is láttuk hogy mi van ott :) nagy kő eset le a szívünkről.

Veled mi újság?Hogy vagytok?

üdv.:8-as voltam

2015. aug. 14. 17:09
 20/37 A kérdező kommentje:
Szia 8-as :) szuper hírek :) és gratulálok a kisfiúhoz. Én majd csak 28.án megyek a 12.heti uh-ra, és remélem minden rendben, akkor leszek 13+3. Nődögél már a pocid? Nekem már szépen látszik :)
2015. aug. 18. 08:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!