Normális, hogy este jönnek elő inkább a terhességi
tünetek?
Szia,nekem is látszik már a pocim,a férjem már most beszélget a picurral,nagyon várja már hogy megszülessen :) Neked is jó lett a 12heti ultrahang?Mi voltunk vérvételen is már megjött az eredménye és az is nagyon jó lett.
üdv.:8-as
2015. aug. 29. 18:40
22/37 A kérdező kommentje:
Pénteken volt a 12.heti uh, a baba minden értéke szuper volt. Itta a magzatvizet és vakargatta az arcát. Nagyon aranyos volt :) alig várom a következő uh-t :) vérvételen nem voltam mert az is csak kockázatelemzés. Mint ahogx az uh is. Az én párom simogatja csak, még nem veszélget vele. Gondolom ha látványosan vagy érezhetően megmozdul majd akkor :D
23/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, remélem veletek minden rendben van. Mi ma voltunk a 2. Genetikai uh-n, 19+0 hetesek vagyunk mensi szerint. Uh szerint 19+4 hetes, minden értéke rendben van és a doki azt mondta kisfiú lesz 😊 remélem majd írsz, hogy veletek mi újság.
Szia kedves kérdező,örülök hogy minden rendben nálad is,mi is jól vagyunk,már 20. héten is túl,nekünk is jó lett a 18.heti ultrahang de nem mutatta meg magát hogy tényleg kisfiú-e :) majd megyünk 4D-re ott talán sikerül meglátni.Én már érzem a mozgását annyira jó :) reggel és este nagyon szeret mocorogni.Te érzel már valamit?
Üdv.:8-as :)
2015. okt. 9. 16:37
25/37 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as, mi újság? Voltatok cukorterhelésen? Jövő héten kell mennem, kicsit aggódom de sebaj 😊 kisfiam nagyon aktív, sokat mozog, néha azt érzem kirúgja a hasam 😊 de szerencsére minden rendben.
Szia,ma voltam cukorterhelésen,én is tartottam tőle de nem volt annyira gáz,vittem citrom levet is és így olyan az íze mint egy kicsit cukrosabb limonádé :) nem éheztem meg a 2 óra alatt annyira eltelített a cukor,de szerintem nem lesz rossz mert mikor haza értem megmértem itthon a cukromat és 4,4 lett :) mi majd 17-én megyünk 4D ultrahangra már nagyon várom.Majd írd meg hogy neked milyen volt a cukorterhelés.
üdv.:8-as
2015. nov. 4. 13:09
27/37 A kérdező kommentje:
Én ma voltam a cukorterhelésen. Én is vittem citromot így nem volt vészes :) pénteken lesz eredmény, sajnos én nem tudtam itthon ellenőrizni de remélem nem lesz rossz. Majd linkelj képet a 4d-ről :) mi decemberben tervezünk menni a 28.hét környékén.
28/37 A kérdező kommentje:
Pénteken megkaptam a cukorterhelés eredményét, a 120perces 9,2 lett így sajnos holnap diabetologus aki majd ír egy jó kis diétát. Cukormérőt szereztem. Az esélyem meg volt rá mivel túlsúlyos voltam már a terhesség kezdetén is, és a családban is van cukros. Hát ez van. December 8.án megyünk 4D-re, már nagyon várom :) mi lesz a babátok neve? Nekünk Barni babánk érkezik majd :)
29/37 A kérdező kommentje:
Remelem nincs veletek semmi baj. Mi ma voltunk a 32.heti uh-n ahol minden rendben volt es 1850g-ra becsultek a sulyat. Lepeny es a viz is normalis. Remelem irsz majd.
Szia,bocsi hogy nem írtam :) minden rendben nálunk is,nálunk a 30 héten 32hetesnek mérték a picinket,úgyhogy nem lesz pici baba,hogy megy a diéta?bírod tartani?én is túlsúllyal kezdtem a terhességemet féltem és is a magas cukortól és a túlsúlytól,de szerencsére a súlyom is jó :) igaz kicsit elvagyunk kenődve a férjemmel mert a dokim jan. végén kimegy Angliába és a szülésemet már nem tudja levezetni :( igaz azt mondta hogy szerinte könnyű szülésem lesz mert a méhszáj szépen puhul és a pici is fejvégű.Úgyhogy majd az ügyeletes dokinál szülők.A mi kisfiúnk neve Ferdinánd lesz :) de mi már akkor tudtuk a neveket amikor még terhes sem voltam,nem is nézegetünk utóneveket.
2016. jan. 8. 20:01
Kapcsolódó kérdések: