Normális, hogy este jönnek elő inkább a terhességi
tünetek?
Tünetek miatt sosem kell aggódni.
Sose volt reggeli rosszullétem, ellenben minden este hányingerem volt. És igen, én úgy tapasztaltam, a mellfeszülés este nekem is rosszabb volt.
2015. júl. 5. 19:44
2/37 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül ezzel 😊
Szia. Nappal soha semmi bajom nem volt. Aztán jött sz esti program. Wc ölelgetés. Sajnos 9 hónapig a legjobb barátom lett. Többet ölelgettem mint a párom. Csak este voltam mindig rosszul....úgyhogy ne aggódj. ...
2015. júl. 5. 20:04
4/37 A kérdező kommentje:
Kedves második válaszoló, sajnálom, hogy ilyen nehéz.volt a 9 hónap alatt minden estéd, nem lehetett egyszerű. De remélem megérte 😊
Tapasztalatom szerint terhesség alatt nagyjából minden előfordulhat, és mindennek az ellenkezője is, anélkül, hogy az gondot jelentene. Az émelygés napszaktól teljesen független dolog, leggyakrabban reggel fordul elő, mert olyankor legmagasabb a hcg koncentrációja.
Ezzel együtt én reggeltől estig rosszul voltam, végül már estétől reggelig is, és a nap bármely szakában képes voltam hányni.
Amiket leírtál, azok tök jó tünetek, mindegy, hogy mikor érzed őket, mindenképp egy embrió megtapadásáról árulkodnak.
2015. júl. 5. 23:32
2 es vagyok. De meg ám! Álom kislányom született😄😄😄
2015. júl. 6. 09:30
nyugi mindenkinél máshogy és más időpontban jönnek a tünetek, ezt nem lehet kiszámitani, és ne agódd túl csak pozitiv gondolatokat mondogass.
2015. júl. 6. 14:15
Szia,én szerdán leszek 7hetes,én is este vagyok rosszul,illetve reggelente arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok :) nekem is volt egy missed ab-om 3éve :( én most 5hetesen el mentem dokihoz aki írt is fel gyógyszert mert egy cisztát is látott a petezsák mellett.Majd pénteken megyek ultrahangra ahol remélem már látjuk a szívműködést is.Te nem gondoltál rá hogy előbb menj dokihoz?
2015. júl. 6. 16:05
9/37 A kérdező kommentje:
Nos az előzőnél 6+3 héttől 3 hétig hetente jártam uh-ra gyomorideggel hátha változik valami de sajnos nem változott. Maradt a petezsák és az egyre nagyobb szikhólyag. Szóval mennék én szívesen most is de nem fogok. Betöltött 8.héten már kell lennie szívhangnak és onnantól nem sok idő a 12.heti genetikai uh. Ha pedig baj van(nem lesz)akkor azonnal lehet lépni.
Nagyon szurkolok neked hogy minden rendben legyen,és rendben is lesz!Nekem is azt mondták hogy nem szabad folyton arra gondolni hogy baj lehet,de én is nagyon várom a 12.heti ultrahangot :) majd írd meg hogy mi volt.
8-as voltam :)
2015. júl. 6. 19:59
Kapcsolódó kérdések: