Csajok, ti csinalnatok meg egy tesztet a biztonsag kedveert? Link csatolva! Nem merem elhinni
Szia!
Angliaban laksz? Csak abbol gomdolom hogy First Response tesztet csinaltal, en is azt szoktam venni, itt Angliaban. A teszted egyertelmuen pozitiv, gratulalok! Jo lenne ha az enyem is ilyen lenne mar.. :)
Szia!
Tiszta szívből Gratulálok!
Remélem nekem is lesz egyszer egy ilyen teszthez szerencsém!
Koszi szepen mindenkinek! A parom halalra szorongatott ,anyu meg sirogorcsot kapott oromeben.
Csinaltam megegy tesztet,ugyanilyen lett. Aztan kivancsisagbol vettem egy nagyon olcso tesztet,az meg iszonyu halvany lett,alig lehet latni. Erdekes mi?!!! Ezek szerint megeri jobb minosegu tesztet venni!!
Egyebkent Irorszagban lakunk!
szia.szívből gratulálok.én mikor pozit teszteltem,fel sem fogtam,nem mertem elhinni,ezért 5 napon keresztül folyamatosan teszteltem,persze mind pozi lett,de még így sem hittem el.csak mikor az orvos is alátámasztotta.16 hónapt vártunk rá.
29 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!