Csajok, ti csinalnatok meg egy tesztet a biztonsag kedveert? Link csatolva! Nem merem elhinni
2010. márc. 3. 17:17
1/22 anonim válasza:
Szia! Ennél pozitívabb nem lehetne a teszted :):) Most komolyan :):):) A kontrollcsík megegyezik a tesztcsíkkal, gyönyörű pozitív teszt :):) Gratulálok babát vársz :):) Amúgy én csinálnék másik tesztet, csak az élmény miatt, hogy most pozitívat fogok tesztelni :):) Megkérdezhetem ez milyen teszt??? Nagyon gratulálok nektek :):)
2/22 anonim válasza:
gratulálok!
én 1 héten keresztül minden reggel csináltam tesztet annak idején :)
3/22 anonim válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét.
Csodaszép pozi teszt.
Szívből gratulálok Kismama :-)
4/22 anonim válasza:
Ja és még egy kérdés: Mióta vártok rá?
5/22 A kérdező kommentje:
Koszi szepen mindenkinek! Annyira orulunk!!
Az elso valaszolonak!! A teszt neve First Response.Nem Magyarorszagon elek, nem tudom van e ilyen. Nekem koran kimutatta,holnap kene csak megjonnie!!!
2010. márc. 3. 17:26
6/22 A kérdező kommentje:
3 honapja :-)
2010. márc. 3. 17:28
7/22 anonim válasza:
Nagyon gratulálok :):) Tudja a férjed, vagy meglepetés lesz? Hány évesek vagytok? És a nagymamáék? :):)
8/22 anonim válasza:
na, végre egy pozitív teszt! Gratula:)
9/22 anonim válasza:
igen, hidd csak el :) GRATULÁLOK!!!!
2 kisfiú anyuja (4 hónapos és 22 hónapos) :)
10/22 anonim válasza:
Egyértelmüen pozitiv!Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!