Lehetek terhes így?

Figyelt kérdés

Elvileg ma vagy holnap meg kéne jönnie. Már 23-a körül éreztem, hogy meg fog jönni, aznap volt a házassági évfordulónk, ezért emlékszem a dátumra. Feszültek a melleim és fájdogált a hasam. Férjemmel "megünnepeltük" az évfordulónkat, és bennem ment el. Azóta se jött meg. A mellem még mindig fáj, görcsöl a hasam, de csak barnás pöttyök vannak. Előzőleg június 10-e körül voltunk együtt megszakításosan. A baj az, hogy nem tudom, mikor volt az előző menszeszem, mert végig elfelejtettem beírni (tök gáz volt az elmúlt hónapom). Be akartam venni 72 órás tabit, de úgy voltam vele, hogy áh, már csak két nap és megjön. De most nagyon elbizonytalanodtam. Az első gyermekünk tervezett volt.

A kérdés:

Szerintetek lehet, hogy terhes vagyok? Vagy várjak még pár napot, hátha csak a testem "szórakozik" velem? Vagy holnap vegyek terhességi tesztet?

Köszi előre is a válaszokat!

29/n

2015. jún. 28. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Vegyel egy tesztet azert, az a tuti. Velem is hasonlo a helyzet, csak mi tervezzuk is a babat... Nekem sem jott meg, holott pontos szokott lenni. Teljesen ugy erzem, hogy baba van a dologban, de nem, mert bhcg is normal a vervetel szerint, de a menszeszem meg mindig sehol, mar 6. napja...
2015. jún. 28. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked! :) Meg magamnak is, hogy ne legyen, mert most nem volt tervben egy babó. Hú, remélem megjön! :/
2015. jún. 28. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Máskor úgy ünnepeljetek,hogy védekeztek,ha már annak örülnél,hogy ne legyen baba.Szerintem lehetsz terhes simán.
2015. jún. 28. 11:02
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát mit mondjak... Kicsit elszaladt velünk a ló... :)

Nagyon nem lenne jó, ha most összejött egy babó. Elég sokat dohányzom, és még nem készültem fel arra, hogy leszokjak. Sokat is ittunk az elmúlt időszakban (nem egyszerre, hanem úgy összesen), stresszes lesz a következő fél évem is, új munkahely, új környezet. Nagyon nem jönne jól most egy új kis családtag. :(

2015. jún. 28. 11:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Ma reggel megjött! Húhh! :) De jó!

Köszönöm a válaszokat!

2015. jún. 29. 08:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát undorító vagy... dohányzás,felelőtlen szex , ivás nem is kevés... fúj
2015. jún. 29. 09:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Annyira ne nyugodjál meg ,mert rendes menstruáció mellett is lehetsz terhes. Ne úgy legyen...
2015. jún. 29. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!