Ciklusom 9. napján lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma voltam a párommal és becsúszott az anyag.2015. jún. 24. 21:11
2/18 anonim válasza:
Lehetsz bizony. Én ma vagyok a 10. napon és poziív az ovutesztem, szóval simán lehetséges. Ha nem akarsz babát vegyél 72 órás tablettát.
3/18 A kérdező kommentje:
De utána jól kimostam és 1 órát a vízben feküdtem meg a zuhanyzóval is felspricceltem.
2015. jún. 24. 21:18
4/18 anonim válasza:
Nagyon ügyi vagy. Csakhogy az semmit sem ér.
5/18 A kérdező kommentje:
Az nagyon felborítaná a hormonháztartásomat.Akkor lehet veszek én is ovutesztet és ha nega akkor jó.
2015. jún. 24. 21:20
7/18 anonim válasza:
Én 10. napomon lettem terhes, igaz tervezetten..
Tudod ha ma volt ovud a holnapi teszt nem fogja kimutatni... inkább esemény utánit vegyél...
8/18 anonim válasza:
A kimosással semmit nem értél el, max a hüvelyedből mostad ki, de azok már úgyse számítanak. Egy részük egyből felkerült a méhbe meg a petevezetőbe, onnan nem tudod kimosni. Az ovuteszt se sokat ér, mert ha hamarabb volt ovud már nem mutat semmit, vagy ha később lesz, azzal sem vagy biztonságban, mert a kiskatonák vígan elélnek odabenn 2-3 napot, néha többet is. Szóval, ha semmiképp nem akarsz gyereket, akkor tabi. Ha az felborítja a hormonháztartásodat, képzeld el, egy terhesség mennyire felborítaná!
9/18 A kérdező kommentje:
Gondok vannak a pajzsmirigyemmel.Túlmüködik.Ezért nem szedhetek semmilyen hormontartalmú gyógyszert.És a terhességre sincs sok esélyem ez miatt.Gondolom így akkor kb. 1% az esèly
2015. jún. 24. 21:40
10/18 anonim válasza:
Hát akkor elmondom neked, hogy nekemis túlműködik, és 3 gyerekem van... pedig nem szedek rá gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!