Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
utoljára 1.én jött meg,18án éjfél körül szóval mondhatjuk hogy 19.én sexeltünk és a gumi bennem maradt,de nem élvezett belém,előváladék lehet hogy belém ment,kivettük a gumit..12 órára rá vettem be 72 órás escepelle-t..szóval termékeny voltam 19.-20. Peteérés pedig 21.én volt..most igy lehetek terhes? légyszi ne oltogassatok,ideges vagyok..2015. jún. 25. 12:39
2/7 anonim válasza:
Az idegesség miatt lehet a késés..
Ne aggódj nyugodj le, mert nincs gáz :)
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,remélem igazatok lesz :)
2015. jún. 25. 12:50
4/7 anonim válasza:
Hat sztem keves ra az esely. Lehet a gyogyszertol is meg amugy is a stressztol es megfazastol is keshet ... Annyi minden befolyasolhatja. Nyugodj meg sztem! 23N
5/7 A kérdező kommentje:
nem késik,most kell megjöjjön körülbelül pár napon belül..amugy alhasi fájdalmaim vannak,ami a mellékhatása a tablettának ..
2015. jún. 25. 12:58
6/7 anonim válasza:
Minden rendben lesz, nyugodj meg!
7/7 anonim válasza:
Igen kicsi az esély rá. Az esemény utáni egy hormonlöket ami bekavarhatja a ciklust! Kell egy kis idő, míg helyreáll! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!