Sürgős! Lehetek terhes?
13.-án voltunk együtt a barátommal , majd 21.-én egyszer sem ment el, és nem volt peteérésem sem.
Tegnap napra pontosan megjött a menstruációm,viszont nagyon kevés van, szinte csak pecsételő.
Valaki tapasztalt már hasonlót ?
Nem értem,miért hagyatkozik valaki a 'peteérésre'/naptári módszerre.Egy nagy 0 az egész.!!
Igen,lehetsz terhes,akkor is ha nem ment el.Van előváladék,ami ugyan ugy tartalmaz spermát.
Bár megjött -végülis lehet azt mondani,akkor elvileg nem vagy terhes.De előfordult már olyan,hogy valaki terhesség mellett is menstruált.
5-600Ft-ért már tudsz venni tesztet drogériában.Szerintem vegyél egyet,ne őröld az idegeidet..mivel attól is késhet.A stressz,meg elég sok más dolog is befolyásolja(ha felfázol,időjárás,stb).
Nem kioktatásként,de máskor védekezzetek inkább.
20/L
Jah,és ha esetleg a gumi drága..mert ha kiszámolod,eléggé az (PL heti csak 3-4x szexeljetek,az már 6-700Ft,az 1 hónapra 3-4ezer ft.)
Akkor ajánlom a fogamzásgátlót.99,99%-os,beállítja a havid,szebb lesz a bőröd.Az elhízás meg nem mindenkinél jelentkezik,én pl vékony vagyok,mégse híztam 1 dekát se.
Nekem 4ezer Ft 3 havi adag.3 éve szedek,azóta szexelek nyugodtan:) ..és a párom is sokkal jobban élvezi.
Előző voltam
Akkor val.szleg nem vagy terhes.
A stressztől is késhet.Nekem rendszeresen késett a stressztől,mikor még nem szedtem gyógyszert.
Vagy jobban görcsöltem,több vér jött,stb.
..de ha meg akarsz nyugodni,menj el holnap dm-be/rossmanba,pár100Ft 1 teszt,és megnyugszol:)
20/L
7-14napra a beágyazódás (szex) után már kimutathatja.Változó egyébként,teszttől/embertől is függ.Tehát elvileg már kimutathatja..
Azért írtam,vegyél egyet,nem visz csődbe.
Így csak ideges leszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!