Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sürgős! Lehetek terhes?

Sürgős! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

13.-án voltunk együtt a barátommal , majd 21.-én egyszer sem ment el, és nem volt peteérésem sem.

Tegnap napra pontosan megjött a menstruációm,viszont nagyon kevés van, szinte csak pecsételő.

Valaki tapasztalt már hasonlót ?

2015. jún. 26. 21:13
 1/10 anonim válasza:
48%

Nem értem,miért hagyatkozik valaki a 'peteérésre'/naptári módszerre.Egy nagy 0 az egész.!!

Igen,lehetsz terhes,akkor is ha nem ment el.Van előváladék,ami ugyan ugy tartalmaz spermát.

Bár megjött -végülis lehet azt mondani,akkor elvileg nem vagy terhes.De előfordult már olyan,hogy valaki terhesség mellett is menstruált.

5-600Ft-ért már tudsz venni tesztet drogériában.Szerintem vegyél egyet,ne őröld az idegeidet..mivel attól is késhet.A stressz,meg elég sok más dolog is befolyásolja(ha felfázol,időjárás,stb).

Nem kioktatásként,de máskor védekezzetek inkább.

20/L

2015. jún. 26. 22:00
 2/10 A kérdező kommentje:
az a baj,szinte nincs is menstruációm,annyira kevés :( de viszont mindjárt megjön érzés jelen van
2015. jún. 26. 22:03
 3/10 anonim válasza:

Jah,és ha esetleg a gumi drága..mert ha kiszámolod,eléggé az (PL heti csak 3-4x szexeljetek,az már 6-700Ft,az 1 hónapra 3-4ezer ft.)

Akkor ajánlom a fogamzásgátlót.99,99%-os,beállítja a havid,szebb lesz a bőröd.Az elhízás meg nem mindenkinél jelentkezik,én pl vékony vagyok,mégse híztam 1 dekát se.

Nekem 4ezer Ft 3 havi adag.3 éve szedek,azóta szexelek nyugodtan:) ..és a párom is sokkal jobban élvezi.

Előző voltam

2015. jún. 26. 22:05
 4/10 anonim válasza:

Akkor val.szleg nem vagy terhes.

A stressztől is késhet.Nekem rendszeresen késett a stressztől,mikor még nem szedtem gyógyszert.

Vagy jobban görcsöltem,több vér jött,stb.

2015. jún. 26. 22:06
 5/10 anonim válasza:

..de ha meg akarsz nyugodni,menj el holnap dm-be/rossmanba,pár100Ft 1 teszt,és megnyugszol:)

20/L

2015. jún. 26. 22:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy nagyon,de nem azzal van a baj,hanem,hogy tényleg szinte semmi :( pedig erős vérzéseim szoktak lenni és most nemis görcsöltem. Annyira félek
 7/10 A kérdező kommentje:
Kimutatná ilyen hamar?
 8/10 anonim válasza:

7-14napra a beágyazódás (szex) után már kimutathatja.Változó egyébként,teszttől/embertől is függ.Tehát elvileg már kimutathatja..

Azért írtam,vegyél egyet,nem visz csődbe.

Így csak ideges leszel..

2015. jún. 26. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Kérdező csintál tesztet?
2015. jún. 27. 08:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Nema reggelre megjott rendesen meg talan tobb is,mint szokott :D de a jovoheten a biztonsag kedveert fogok tesztelni
2015. jún. 27. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!