Fog.gátló szedek már 3 hónapja, csütörtökön vettem be az utolsó szemet, tegnap pedig szeretkeztem a barátommal, úgy, hogy ő belém élvezett. Tudtommal nem kellene, mert hogy ilyenkor is védve vagyok, de a biztonság kedvéért rákérdezek.
Most szedek először tabit, légyszí a hegyibeszédet ne tartsátok meg, köszönöm!
2015. jún. 27. 14:26
1/9 anonim válasza:
Ha rendesen szeded a tabit, akkor nem leszel terhes. De ha hónapja szeded, gondolom nem most először szexeltél a barátoddal. Ha eddig nem volt baj, akkor most miért vagy megijedve?
2015. jún. 27. 14:33
2/9 anonim válasza:
Ha 2 hónappal ezelőtt teszitek mindezt, akkor is védve voltál már, most meg főleg.
Viszont azt nem árt tudnod, hogy a gyógyszerszünetben csak akkor vagy teljesen védve, ha a szünetet követően a következő levéllel is pontosan elkezded a szedést. Ugyanis csak akkor van védelem a szünetben is.
Ha viszont a szünet után nem veszed be, vagy nem időben, akkor ebből lehet gond, igen.
Meg persze, ha rendesen szeded és nem csökkenti semmi a hatását.
De ez mind benne van a betegtájékoztatóban!
2015. jún. 27. 14:34
3/9 Karesz6969 válasza:
100%-os védelem nincs...még a gumi is kiszakadhat a tabletta mellett is lehetsz terhes...ezt jó ha tudod.
2015. jún. 27. 14:43
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy nincs 100 %-os védelem, stb.
Most azt nem tudom még, hogy egy másfajta tabira váltok át, tegnap voltam felíratni, és azt mondta a doki, hogy ne a 8. napon vegyem be, hanem az 5. napon, viszont ilyet meg nem olvastam a betegtájékoztatóban.
2015. jún. 27. 14:50
5/9 A kérdező kommentje:
Amúgy most vagy 1,5 hónap kimaradt a szexből, nem sokat találkoztunk, és előtte, ha csináltuk, mindig kivette mielőtt belém élvezett volna.
2015. jún. 27. 14:51
6/9 Karesz6969 válasza:
Ez már annyira szakirányú hogy inkább a dokit kérdezd erről és ne azt vedd készpénznek amit esetleg itt nagy ésszel írnak rá.
2015. jún. 27. 14:52
7/9 A kérdező kommentje:
De itt vannak olyan lányok, nők, akik már évek óta szedik és valószínű van tapasztalatuk ilyen téren.
2015. jún. 27. 14:54
8/9 Karesz6969 válasza:
Valószínű...de azok a lányok nem belőled vannak és ezek a gyógyszerek ill. hatásuk nagyban függ az egyéntől, vagyis ne azt vedd alapul, hogy a Gizinek ilyen meg olyan meg tapasztalat és húha stb. a Gizi nem te vagy.
2015. jún. 27. 15:07
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van egyrészt, de ez csak egy kérdés volt, amire válaszokat vártam/várok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!