Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthoni inszemináció elméletil...

Otthoni inszemináció elméletileg lehetséges?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a férfi beleüríti egy pohárba, onnan gyorsan fecskendőbe és gyorsan a nőbe. Életben maradnak ennyit a levegőn?
2015. jún. 19. 11:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Csak egy "jótanács":

Ha 3 napon keresztül minden nap szexeltek, és utána van a peteérés, tehát 5 napig kellene minden nap együtt lennetek, az nem túl jó taktika.

Csináljátok 2 naponta...

Mert a sppermiumok sem 5 perc alatt termelődnek, még akkor sem ha a pasi 1 nap képes 5 ször az együttlétre.

hőmérőzz, pár hónap után már kalkulálhatod a peteérés, és érdemes előtte -3 nap szünetet tartani, és pé-kor együtt lenni.

A merevedési zavar pedig kezelhető.

Nem mellesleg így elég nagy teljesítési kényszer alatt áll a férjed.

Inszemináció otthon:

válasszatok olyan pozíciót legalább az aktus végére, hogy mélyre tudjon hatolni, te pedig helyezkedj gyertya állásba 5-10 percre. (Én felraktam a lábam a falra, így nem kellett tartani)Ne menj ki a mosdóba egész reggelig.

Én úgy lettem babás, hogy kispárnával a fenekem alatt "aludtam"...mert éreztem hogy nem oda jutnak a katonák, ahova kellene...

2015. jún. 19. 12:12
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Épp, hogy elég 2 naponta szeretkeznetek, ne hajszold túl a férjed, ne akard "kifacsarni", mert akkor kevesebb lesz a spermája, ami csökkenti a teherbeesés esélyét.

Azt javasolják, hogy peteéréskor 2 naponta szeretkezzen a pár (közben ne önkielégítsen a férfi), hogy megfelelő mennyiségű és minőségű sperma legyen.

Ennek tekintetében szerintem felesleges a fecskendőzés.

2015. jún. 19. 12:14
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, én is olvastam már erről, hogy 2 naponta, de félek, hogy pont lecsúszunk. De amúgy tényleg csak eléletileg kérdeztem, annyira kétségbeesettek még nem vagyunk, csak kíváncsi vagyok.
2015. jún. 19. 12:16
 14/21 anonim ***** válasza:

Miről csúsznátok le?! A spermiumok - megfelelő közegben - 3-5, extrém esetben akár 7 napig is élnek.

Ha 2-3 naponta vagytok együtt, akkor egyszerűen fizikai képtelenség lekésni az ovulációt! Ha ettől gyakrabban történik ejakuláció, akkor nagy valószínűség szerint a hímivarsejtek fejletlenek maradnak, számuk kevesebb lesz... És ezzel csak a saját esélyeiteket rontjátok.

Ne stresszelj rá ennyire, mert nem célravezető! ...De ezt nyilván magad is tapasztalod.

2015. jún. 19. 12:35
 15/21 A kérdező kommentje:
Igazatok van, lehet jobb lenne kétnaponta. Csak van egy barátnőm, akinek már 2 gyereke van, most terhes a harmadikkal, és ő mindig azt mondja, hogy minden nap csináljuk, másképp lecsúszunk. És hogy ők mindhárom gyereket úgy csinálták, hogy minden nap együtt voltak. És már teljesen bestresszel vele engem is...
2015. jún. 19. 12:39
 16/21 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag is lehetséges. Gyorsan fecsi, aztán fellőni.

Nincs semmi akadálya, ha belegondoltok.

2015. jún. 19. 12:42
 17/21 anonim ***** válasza:

Jók az ilyen barátnők...:)

mondd neki, hogy ti is naponta csináljátok és közben meg valójában 2 naponta....

2015. jún. 19. 12:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Most a második terhességemnél abban a hónapban kétszer voltunk együtt és összejött. Az előtte lévő két hónapban 2-3 naponta, és mégsem.
2015. jún. 19. 12:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Mi 2 naponta voltunk együtt, és elsőre összejött a fiunk.

A fecskendő szerintem pont annyit ér, amennyit a természet magától is elvégez egy orgazmus alkalmával.

2015. jún. 19. 13:50
 20/21 anonim ***** válasza:
Mi értelme ennyire rágörcsölni, hogy szegény férjed már a stressz miatt képtelen rá? Nem jobb akkor, annyiszor és úgy csinálni, ahogy kettőtöknek jól esik? Ahogy írták is, nem verseny ez, a hímivarsejtek pár napig még életképesek is. Lehet, hogy nem az első hónapban jön össze, hanem fél év után, de cserébe stresszmentesen, boldogan örömteli úton.
2015. jún. 19. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!