Lehetséges hogy elsőre sikerülhet az inszemináció? Nagyon szeretnénk babát,3 éve.
Figyelt kérdés
tavaly voltunk dokinál kivizsgáláson,párom andrológián.nem volt tul jó az eredménye.kontrollra visszakellett volna mennie,de valahogy elmaradt.a mennyiségével nincs gond,20ml/nl.a minőségével volt gond.kértem most uj időpontot.erre a hónapra kaptunk időpontot.utána foglalkoznak velem.átjárhatósági volt nekem.átjárható,de az egyik petefészkem nincs kifejlődve.meg hátrahajló a méhem.és biztos ez is neheziti.ezért szeretnénk inszeminációra menni.de kitudja oda is mikor kapunk időpontot.jó lenne ha elsőre sikerülne.már kivagyok idegileg h sose nem jön össze.ismerettségi körömbe mindenkinek összejön.2011. okt. 13. 19:23
1/3 anonim válasza:
Ne törődj azzal, hogy az ismeretségi körödben hanyadjára jön össze a baba, mert ez nem verseny. Ráadásul csak feleslegesen stresszelnél rajta, hogy neked is sikerüljön elsőre. Sok embernek meg sokadjára sem jön össze, van akinek a lombik sem.
Türelem, és sok sikert!
2/3 anonim válasza:
Szia!Én is hasonló cipőben járok,mint Te:Már több,mint 2 éve szeretnénk babát,1 év után mentem orvoshoz.Mindkettőnk részéről vannak problémák(páromnál rossz spermakép,nekem nincs peteérésem...)sok vizsgálaton voltunk,szedtem gyógyszert...már mi is csak inszemben vagy lombikban bízhatunk....35 vagyok.Lelkileg engem is megvisel nagyon a sikertelenség,hónapról-hónapra teljesen a padlóra kerülök,amikor "megjön". Kitartást kívánok,és nagyon sok sikert!!!!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)pedig szedtem több féle vitamint is.az se használ:(most pl barátcserje kapszulát szedek.mindig csak reménykedek.de félek h kifutok az időböl,már 29 vagyok:(
2011. okt. 14. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!