Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Otthoni inszemináció elméletil...

Otthoni inszemináció elméletileg lehetséges?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk a férfi beleüríti egy pohárba, onnan gyorsan fecskendőbe és gyorsan a nőbe. Életben maradnak ennyit a levegőn?
2015. jún. 19. 11:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
73%
Te csak provokálsz. Miért teszed fel minden nap ezt a hülye kérdést?
2015. jún. 19. 11:56
 2/21 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon elvileg lehetséges,bár szerintem marhaság.

Egyik barátnőm anno próbálta, nagyon akart az exétől gyereket. Többször is próbálkozott, nem jött össze szerencsére.

2015. jún. 19. 11:57
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
De miért nem jó a hagyományos módon? Sokkal élvezetesebb és nagyobb is az esély hogy sikerül.
2015. jún. 19. 12:01
 4/21 A kérdező kommentje:
Nem én tettem fel a múltkori kérdést, de tényleg az gondolkoztatott el. És mivel egy normális válasz sem jött, ezért kérdezem. Nem az exemtől akarok gyereket és nem is a férjem tudta nélkül. De van egy kis merevedési problémája, 2-3 naponta gond nélkül működik, de naponta van amikor nem. A múlt hónapban peteérés előtt 3 napig folyamatosan együtt voltunk, de pont peteérés napján (valószínűleg rágörcsölt, fáradt is volt) nem volt elég merev a behatoláshoz. De ilyenkor is el tud élvezni. Ezért gondoltam erre, hogy elméletileg így is eljárhatnánk ilyen esetben?
2015. jún. 19. 12:02
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
Nem lehetséges. Az inszemináció nem ennyi. Ott a méhbe juttatják be az előkezelt, koncentrált spermát, ultrahanggal meghatározott optimális időpontban, általában hormonkezeléssel egybekötve. Itt meg csak a hüvelybe jutna be a nem koncentrált sperma. Persze ettől még előfordulhat, hogy sikerül így teherbe esni, csak ne nevezd inszeminációnak.
2015. jún. 19. 12:02
 6/21 A kérdező kommentje:
Igazad van, nyilván tudom, hogy ez nem inszemináció, idézőjelbe kellett volna tegyem.
2015. jún. 19. 12:04
 7/21 anonim ***** válasza:
61%
Ez nem ilyen egyszerű, otthon nem tudod megcsinálni. De a merevedési zavar orvosolható.
2015. jún. 19. 12:04
 8/21 anonim ***** válasza:
61%
Most olvasom a kommentedet. Mivel én annál a bizonyos kérdésnél is leírtam a véleményem és szerinted ott nem volt normális válasz, akkor tekintsd tárgytalannak az 5-ös válaszomat.
2015. jún. 19. 12:05
 9/21 A kérdező kommentje:
Orvosolva van, régebben szinte eygáltalán nem működött a dolog. Szóval mi nagyon örülünk ennak is, hogy 2 naponta sikerül. De lehet, hogy fogantatáshoz az pont nem elég. De ebbe most ne menjünk bele, a kérdésem az, hogy fizikailag lehetséges-e ilyen.
2015. jún. 19. 12:06
 10/21 anonim ***** válasza:
Akkor fogadjatok fel magánorvost, mondjátok el mi a szitu, és orvosi keretek között végeztessetek inszeminációt!
2015. jún. 19. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!