Májusban volt egy elhalt terhességem! Most újra próbálkozhatunk! Szeretnék az Elevit mellé E vitamint, és folsavat szedni! Nem árthatok vele? Vagy van valami más ami segít?
Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 19:56
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem ártasz vele. A kolléganőm elvetélt szintén az első terhességekor, majd E vitamin hegyeket szedett, és egy gyönyörű, dögös 4 éves fiúcska édesanyja. Ő született a második terhességből... Szóval nem árthatsz, esetleg a gyógyteákat megpróbálhatod: ciklus első fele: cickafark, második fele palástfű! Hajrá!
2/5 anonim válasza:
Az E vitaminnal csak óvatosan, mert zsírban oldódó vitamin és hamar felhalmozódik a szervezetben, az meg nagyon nem jó!!!! Szedjél Elevitet és próbálkozzatok.
3/5 anonim válasza:
Én az Elevitet 38. hétig,folsavat 18.,E vitamint 20. hétig szedtem.2 vetélés után született meg a csupa vigyor kisfiam 3800gr,56 cm.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Aranyosak vagytok!
2008. szept. 1. 22:01
5/5 anonim válasza:
a dokinom azt mondta, hogy a terhesvitamin melle mesterseges A meg E vitamint ne szedjek, az A vitamintul besargul a baba (marmint a tul soktol), az Etol meg az ujabb kutatasok azt mutattak ki, hogyha tul sok a mesterseges, akkor gerincproblemai lehetnek a babanak.
persze olyasmit, amiben van sok a meg e vitamin, nyugodtan ehetunk, a lenyeg, hogy ne legyen mesterseges.
magneziumot kihagytad a felsorolasbol, nekem kb a 9. heten irta a dokino, neked is tuti fogja, sok kismamónak kell.
boldog babóvárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!