Méhen kívüli terhességem volt (9 hetes)! Mikor jön meg?
Szia!
Kicsit soknak tűnik nekem ez az idő. Általában 6 hetet szoktak mondani a dokik, hogy akörül kell megjönnie. A ciszta miatt késhet esetleg még, de én akkor sem várnék tovább, mert ha mégsem amiatt késik, nehogy tényleg vmi baj legyen.
Miért csak 9 hetesen vették észre, hogy méhenkívüli? Akkor voltál először a dokinál?
Tesztelj egyet, hogy kiürült-e már a szervezetedből a HCG. Elvileg már negatívnak kell lennie. Ha még mindig pozitív, menj vissza a dokihoz. (Vagy inkább egy másikhoz, aki nem legyint ennyi késésre!)
És írd meg, mi a helyzet!
Szerintem a háziorvos véleménye itt most nem mérvadó. Ez nem egy influenza. :-)
Azt mondod, a HCG rendben, én akkor csak a cisztára tudok tippelni. Vagy inkább annak is az okára : nincs peteérésed. :-(
Ha máskor is volt már cisztád, akkor érdemes lenne elmenni endodokihoz terheléses cukor + inzulin vérvételre, és egy hormonlaborra. Tudom, teherbe tudtál esni, de most ez a terhesség is megkavarhatta a hormonjaidat. Lehet, hogy megjön holnap, de az is lehet, hogy hónapikog nem tud a szervezeted helyreállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!