Méhen kívüli terhességem volt egy éve, amit nem műtöttek mert felszívódott. Egy hete derült ki Hsg-n, hogy emiatt elzáródott a bal petevezetékem. Mai napig is sokszor fáj ott bal oldalt. Ti tapasztaltatok hasonlót?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 18:54
1/3 anonim válasza:
Szia, nekem is volt méhen kívüli, két hétig nézegettek naponta uh-n a koraterhes osztályon..várták, hogy fejlődik -e de nem, felszívodott ahogy mondták..de nekem nem záródott el szerencsére , figyelj, szerencsés ember vagy, hogy ennyivel megúsztad, arra gondolj, hogy van egy ép petevezetéked és teherbe tudsz esni, akár természetes úton is vagy orvosi segítséggel.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! köszi, hogy írtál.Te vagy a szerencsés, hisz a lehető legjobban jöttél ki ebből az egészből. Én csak a múlt héten, tudtam meg, hogy elzáródott a petevezetékem.Sajnos nekem inkább a bal oldali petefészkem működik, így nem sok az esély a spontán teherbeeséshez.Már volt 4 sikertelen inszeminációnk,jövő hónapban a lombikra készülünk.Már 35 éves vagyok :-((, 3 éve szeretnénk babát.
Még egyszer köszi, hogy írtál és kellemes hétvégét kívánok!!
2010. szept. 17. 19:57
3/3 anonim válasza:
Nagyon szívesen,, én is 35 vagyok, vagyis már múltam:) nos azért a helyzet nálunk sem rózsás, nem akar jönni a tesó,férjemmel gondok lettek, most kezelik, lehet lombik lesz a vége. Amúgy nekem is a bal oldali petefészkem az aktív, azt figyeltem meg, hogy körülbelül négy -öt havonta van csak a jobb oldaliba a psejt..érzem minden alkalommal erősen görcsöl pé-kor..figyelj, léteznek csodák, és lehet lombik előtt bekopog a gólya ha mégsem akkor lombik sikerülni fog!! Nem is értem miért carakodnak előtte inszemmel .Szép hétvégét neked is, és majd írd meg légyszi ha van valami fejlemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!