Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos a terhességem?

Biztos a terhességem?

Figyelt kérdés

3 napja vettem 2 terhességi tesztet, az elsőn is látszik a második vonal csak halványabban, viszont a másodikon ugyanolyan erős mint az első vonal.

A menstruációm késik 9 napja, de úgy tünet vagy egyéb nincs semmi. Picit fáj a hasam alja, és fehér folyásom van.

Már nagyon régóta szeretnénk a párommal babát, 2,5 éve próbálkozunk eddig sikertelenül. Nőgyógyászhoz meg csak péntekre kaptam időpontot és majd megesz a fene.

Szerintetek ez a terhesség már biztos vagy a teszt tévedhet és mégsem vagyok terhes?

Az biztos hogy a szívem szakadna meg...

Válaszotokat előre is köszönöm.

2015. jún. 8. 18:54
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Akkor jo, most picit megnyugodtam. :))

Holnap szerintem be is megyek a patikaba. :)

Koszonom nektek. :') olyan boldog vagyok. :')

2015. jún. 8. 20:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ez tényleg pozitív, semmi gond aggodalomra. Én már a 27. hét végén járok, de nem voltak egyáltalán olyan tipikus terhestüneteim, mint a hányás vagy a kívánósság, úgyhogy ennek felesleges is jelentőséget tulajdonítanod, vagy aggasztanod magad rajta. A lényeg a pozitív teszt. :)

Mivel már 9 napja késik, és péntekig van 4 nap, jó eséllyel már az orvos is látni fogja az ultrahangon, és akkor te is sokkal nyugodtabb leszel. :) Gratulálok! :)

2015. jún. 8. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Ennél erősebb már nem is lehetne a 2 csík! :) Gratula! És örülj neki, hogy nincs tipikus terhes tüneted. Nekem 4 napja tart az egész napos rosszullét.Remélem hamar elmúlik. Bár bánom én, csak minden rendben legyen :)
2015. jún. 8. 21:18
 14/17 A kérdező kommentje:
Ma mostam, es sajnos nem volt segitsegem, es nagyon megfajdult a derekam, de olyan megjovos erzessel. Tudom, nem kell mindenen gorcsolnom, de felek. Annyira szeretnenk a babat, es mindig is attol feltem, hogy elvetelek, vagy valami gond lesz. Remelem nem fog megjonni, mert akkor biztos osszeroppanok. :/
2015. jún. 9. 12:40
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne menj dokihoz még...ráérsz ga nincs semmi baj.

3 gyerkőc anyuja

2015. jún. 9. 12:44
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért az utolsó tanácsát ne vedd készpénznek, akkor menj dokihoz, ha úgy érzed. Ha biztos akarsz lenni, inkább jelentkezz be, max egy kis pöttyön kívül semmit nem látnak majd, de legalább téged megnyugtat a tudat, hogy jó helyen ágyazódott be és nem méhen kívüli.
2015. jún. 9. 21:00
 17/17 A kérdező kommentje:

az ultrahangon már látszik egy 7mm-es petezsák, benne egy kis pöttyel. :') 5,5-6hetesre mondott, mert a menstruációm alapján ma lennék 6 hetes és 1napot, csak azt mondta, hogy minusz 2-3nap

26-án vissza kell mennem, akkor már párom is bejöhet velem, mert akkorra már lesz szívhangja. :') minden rendben van, egészséges vagyok, végzett rákszűrést, már csak azt várjuk. de nem lesz szerintem semmi baj.

Köszönöm mindenkinek a bíztatást, sokat jelent. :')

2015. jún. 13. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!