Biztos a terhességem?
3 napja vettem 2 terhességi tesztet, az elsőn is látszik a második vonal csak halványabban, viszont a másodikon ugyanolyan erős mint az első vonal.
A menstruációm késik 9 napja, de úgy tünet vagy egyéb nincs semmi. Picit fáj a hasam alja, és fehér folyásom van.
Már nagyon régóta szeretnénk a párommal babát, 2,5 éve próbálkozunk eddig sikertelenül. Nőgyógyászhoz meg csak péntekre kaptam időpontot és majd megesz a fene.
Szerintetek ez a terhesség már biztos vagy a teszt tévedhet és mégsem vagyok terhes?
Az biztos hogy a szívem szakadna meg...
Válaszotokat előre is köszönöm.
Akkor jo, most picit megnyugodtam. :))
Holnap szerintem be is megyek a patikaba. :)
Koszonom nektek. :') olyan boldog vagyok. :')
Nyugodj meg, ez tényleg pozitív, semmi gond aggodalomra. Én már a 27. hét végén járok, de nem voltak egyáltalán olyan tipikus terhestüneteim, mint a hányás vagy a kívánósság, úgyhogy ennek felesleges is jelentőséget tulajdonítanod, vagy aggasztanod magad rajta. A lényeg a pozitív teszt. :)
Mivel már 9 napja késik, és péntekig van 4 nap, jó eséllyel már az orvos is látni fogja az ultrahangon, és akkor te is sokkal nyugodtabb leszel. :) Gratulálok! :)
Ne menj dokihoz még...ráérsz ga nincs semmi baj.
3 gyerkőc anyuja
az ultrahangon már látszik egy 7mm-es petezsák, benne egy kis pöttyel. :') 5,5-6hetesre mondott, mert a menstruációm alapján ma lennék 6 hetes és 1napot, csak azt mondta, hogy minusz 2-3nap
26-án vissza kell mennem, akkor már párom is bejöhet velem, mert akkorra már lesz szívhangja. :') minden rendben van, egészséges vagyok, végzett rákszűrést, már csak azt várjuk. de nem lesz szerintem semmi baj.
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, sokat jelent. :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!