Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néha úgy érzem, hogy fel kell...

Néha úgy érzem, hogy fel kell hagyni sok olyan dologgal, amit eddig lehetett de ezek után egy ideig biztos nem tehetek,valamint néha kissé "púpnak" érzem a terhességem, már volt hogy megjegyeztem h nem szeretek terhes lenni. Rossz anyuka leszek?

Figyelt kérdés

Nagyon hisztis lettem.

Nagyon terveztük a babát, várom már h megszülessen, alig várom h lássam.Szupi mikor érzem mozogni, aggódom ha pár órát nyugiban van.

Miért van ez?

25 hetes kismama

2008. okt. 17. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ezt a hormonok teszik,minden kismama hisztis lesz egy idöre ez természetes.Majd ha meglesz mindent másképp fogsz látni!4 éves kislány anyukája és 33 hetes pocakos
2008. okt. 17. 08:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

szia!!

az elején nekem is volt, hogy eszembejutott le kell mondanom dolgokról és talán még nem is vagyok felkészülve rá 23 évesen, de azután rájöttem, hogy miután megszületik teljesen más dolgok lesznek fontosak és ezek vele lesznek teljesek!! szerencsés vagyok, mert a párom nagyon sokat segít és mellettem van :)

szóval ne aggódj, ez múlandó és nagyon jó anyuka leszel!!

34 hetes pocis

2008. okt. 17. 08:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy leszel rossz anya! Szerintem mindannyiunknak eszébe jut ez egy-egy nehezebb napon. Épp tegnap mondam a páromnak, hogy kezd tényleg teherré válni ez a terhesség, és alig várom már hogy vége legyen. Hozzáteszem, Hogy hatalmas a hasam, a baba is jó nagy nehéz, már nehezemre esik kikelni az ágyból, még egy székről felállni is, sőt sokszor menni is alig bírok. Ne aggódj, a terhesség nem csak rózsaszín felhő, ott vannak azért a kevésbé kellemes dolgok is-pl aki végigrókázza a terhességét, szörnyű gyomorégés, hiszti, fáradtság, derékfájás, aggodalom stb.-amik kicsit teherré teszik a terhességet. Nem beszélve arról, hogy a végére olyan az emben mint egy bálna, és ez mindent megnehezít. Hidd el ezek miatt szinte minden kismamának megfordul a fejében, hogy nem jó kismamának lenni. Ettől még nem lesz senki rossz anya!

Üdv 36 hetes pocakos

2008. okt. 17. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

én 39 hetes kismama vagyok. Bennem is felmerült a kérdés. De nekem nem a lemondások miatt, hanem az ingerlékenység miatt. A hormonok teszik. Mi egy lakótelepen lakunk vidéki kisvárosban és az ovisokat és kisiskolásokat 11kor és 2kor kihozzák a játszótérre. Üvöltenek, sikítanak, szerintem nyúzzák öket.

Én e miatt lettem ki. Rossz anya leszek, mert nem tudom elviselni a sikító gyermekhadat?

Szerintem a szülés után elmúlik.

Remélem.

üdv, könnyű szülést!

2008. okt. 17. 09:11
 5/6 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten NEM szeretek terhes lenni. Az egyetlen jó dolog benne, hogy lesz egy babám, amit már nagyon-nagyon várok!!! Kár, előtte szükség van erre a 9 hónapra...

Ezektől a gondolatoktól függetlenül nem érzem magamat rossz anyának, hiszen mindent megteszek a babám egészségéért, és biztos hogy jó anya leszek!

32 hetes

2008. okt. 17. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
szia. én pl nem szerettem terhesnek lenni. az első 4 és fél hónapban mindent kihánytam, semmihez nem volt erőm. aztán itthon maradtam akkor az miatt voltam depis. már akkor paráztam hogy mi lesz a csavargással, a bulival, a barátokkal, a párommal kettesben töltött idővel. de ez majd elmúlik. ha megszületik a baba akkor egy ideig nem ezzel fogsz foglalkozni mert fáradt leszel, új lesz minden így nem fogsz a régi dolgokra vágyni. majd meg ha már vágysz utánuk akkor már elég nagy lesz ahhoz a baba hogy rábízd valakire hogy kikapcsolodhassatok egy kicsit. amúgy én 22 vagyok és 3 hónapos a babám. szerencsére majdnem minden megmaradt a régi életemből csak egy nagyon picit más formában.
2008. okt. 17. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!