Már biztos lehet a terhességem? Vagy korai az öröm? 3. napon a nemvárt után, csináltam tesztet poz. Lett. De a hasam fáj, mindha megakarna jönni. Úgy tudom az elején még elmehet a babi, de meddig. Vagy máris doki?
Figyelt kérdés
A hőm tegnap 36.4 ma 36.1 bár nem rögtön ébredés után mértem.2008. okt. 2. 08:04
1/7 anonim válasza:
Elvileg igen biztos lehet a terhesség.Nekem a nemvárt napján poz lett.Mostanra 8 hetesek vagyunk.Hogy meddig van kockázat erre nincs adat.Mindenesetre kíméld magad.Elvileg olyan 4 hetesek lehettek,én azt javasolnám ha tudsz várni akkor ne menj még orvoshoz.Várj vele.Sok mindent nem láthat még és mindenképpen visszahiv.Várj olyan 7 hetes korotokig akkor már lesz szivhang is ami egyértelmű bizonyítéka az élő terhességnek!A megakar jönni érzés még továbbra is kísérni fog.Ehhez párosulhat petefészek körüli szurkáló érzés is!
2/7 anonim válasza:
Elvileg valóban babás vagy! A mindjárt megjön érzés normális mivel nő a méhed és nyúlnak a méhszalagok! Ha most mennél dokihoz valószínűleg csak azt látná, hogy a méhnyak mennyire van megvastagodva! Az első 12. hét a kritikus legalábbis itt a legnagyobb esély h elmehet a baba! Vigyázz magadra!
30 hetes pocis
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi,hogy már is írtatok! Én már is mennék a dokihoz,de hallottam már hogy még ilyenkor korai.
2008. okt. 2. 08:44
4/7 A kérdező kommentje:
Nektek jó babavárást!!!
2008. okt. 2. 08:45
5/7 anonim válasza:
Szia! Először is gratulálok! Én 5 hetesen + 3 naposan mentem orvoshoz és már láttuk a petezsákot, benne az embrióval. De szívhang még nem volt. Ha ki bírod várni és nincs semmi különösebb baj (a mensis görcs és szúrka normális) várj kb. 7 hetes korotokig, akkor már sokkal biztosabbat láttok, hallotok.
Az első 12 hét a legkritikusabb, de ne gondolj rá!
Boldog babavárást!
6/7 A kérdező kommentje:
jaj köszi,de úgy fájdogál a hasam éjjel-nappal,de nem szúr.Még lehet,hogy megjön mégis?
2008. okt. 2. 09:39
7/7 anonim válasza:
Szia Kismama! Gratuálok:-) Amikor én vártam babát nekem is többször volt alhasi fájdalmam, de a doki is megnyugatott, hogy tágul ilyenkor a méh és ez normális. JÓ babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!