Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Azokat kérdezem, akik gyerekvá...

Azokat kérdezem, akik gyerekvállalás előtt szedtek fogamzásgátlót, mennyi ideig szedtétek, mielőtt próbálkozni kezdtetek babával és mennyire gyorsan sikerült teherbe esni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 10:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. A fogamzásgátló előtt 6 évig volt percre pontos, tankönyvi "28 napos" ciklusom, és utána egyértelműen kiderült, hogy sajnos a fogamzásgátló okozta a gondot (meg az i*dióta orvos, aki a mellékhatások után is azt mondta, hogy szedjem nyugodtan, ez normális...)
2015. jún. 1. 12:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, ezért írtam hogy legtöbbször, sajnos van akinél megzavarja, de sajnos jellemzőbb hogy már eleve problémára írják fel sokaknak.
2015. jún. 1. 12:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, egyelőre nem aktuális, csak kíváncsi vagyok, kinek mi a tapasztalata.

Nekem 11 évesen volt először havim, utána 21 éves koromig sem állt be (volt, hogy kéthetente megjött, volt, hogy késett, és sokáig tartott, volt, hogy majdnem egy hónapig véreztem, akkor gyógyszerrel állították le, vizsgáltak, de semmi extrát nem mutattak ki, nem találtak magyarázatot erre az egész jelenségre, a családunkban csak én vagyok így), utána lett egy barátom, aki mellett elkezdtem szedni, aztán miután lelépett, utána is megmaradt a tabletta, igazság szerint jobban is viselem a vérzéseket, mint azelőtt.

Hát, remélem, a szerencsésebbek közé fogok tartozni, majd kiderül, ha aktuális lesz. :-)

2015. jún. 1. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!