Decemberben abbahagytam a fogamzásgátlót,8 év szedés után. Eddig 28-31 napra meg is jött a menzeszem. Most már 5 napja késik. Lehet az abbahagyás miatt, vagy terhesség? Mindig védekeztünk óvszerrel. Holnap csinálok tesztet.
Figyelt kérdés
2015. máj. 24. 19:57
1/3 anonim válasza:
Ha mindig védekeztetek az elejétől és nem volt sérült az óvszer akkor nem vagy terhes. De azért csinálj egy tesztet. Nekem fogi gátló után nagyon szabálytalan volt egyébként.
2/3 anonim válasza:
lehet mind2 v stressz miatt esetleg vlmi más, csináljatok tesztet ha nem vagy terhes várj még egy kicsit de ha nagyon sokat késik akkor orvos
3/3 A kérdező kommentje:
teszt negatív.
Közrejátszhat az is, hogy az utóbbi 2 hónapban lefogytam 8 kg-t?
2015. máj. 25. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!