5 honapja szedem a fogamzasgatlot de most abba hagynam es azt szeretnem tudni hogy mennyi az eselye hogy most egybol teherbe esek vagy egyaltalan lehetseges e, hogy az abbahagyas utan egybol teherbe esek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 18:58
1/9 anonim válasza:
Nagy eselye van 1-2 honapon belül teherbe esni èn ugy tudom,talàn mèg nagyobb mintha vàrnál pàr honapot hogy "tisztulj". A fogamzàsgàtlok zöme ma màr olyan kis mennyisègü hormont tartalmaz hogy eleg 1 nap ès fogamzókèpes vagy. Persze van pár fajta pl. a Diane 35 ami után kell szünetet tartani.
2/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod
2013. ápr. 11. 19:10
3/9 anonim válasza:
Sok olyan ismerősöm van, akik azonnal teherbe estek, ahogy abbahagyták a fogamzásgátló szedését.
4/9 A kérdező kommentje:
de az a problema hogy nekem volt egy abortuszom es azt kovetoen szedem az orvos azt mosta hogy szedjem hogy helyrealljon a hormonhaztartasom es hogy a szervezetem tudja beinditani a ciklusomat ujra , de olvastam mar hogy abortusz utan manapsag mar fejledt az orvostudomany es ritka az hogy seruljek es meg a masik dolog az hogy egy olyan orvos mutott aki igen tanult es amerikaban meg kulfoldon jart mindenhova tanulni...nah de egy a vege hogy ez mennyiben befojasolja a dolgot ?
2013. ápr. 11. 19:16
5/9 A kérdező kommentje:
a masodik valaszt is nagyon koszonom
2013. ápr. 11. 19:17
6/9 anonim válasza:
Elsö vagyok.
Èn is most hagytam abba 1 èv utàn ès 21 -re nem vàrom.
7/9 A kérdező kommentje:
nem ertem hogyhogy 21-re nem varod ? ne haragudj de nem vagyok tul jo allapotban es nem kapcsol ugy az agyam misnt maskor
2013. ápr. 11. 19:29
8/9 anonim válasza:
Szia! Második válaszoló vagyok! Ez az a kérdés, amire nem lehet tudni a választ :) Ha minden rendben ment és minden ok nálad és a párodnál is, akkor nem kéne, hogy befolyásolja. De egy terhesség sikeressége annyi mindentől függ! Mindenesetre próbálkozzatok, aztán kiderül. Viszont ha netalán nem sikerül az első hónapban, ne keseredj el, mert sokaknak nem jön össze azonnal. Sok sikert!
9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen sajnos az elso nagy vetek volt hogy elvetettem es nagyon megbantam , es a mutet kozben minden jol ment , hala Istennek :P az elso amugy az pont ugymond a peteereskor lehetett mivel a menstruaciom elso napjatol korulbelul a 13- 14. napon volt a dolog es meg az orgazmus is kozrejatszhatott.... ne mtudom hogy sikerult de jo lenne ha megint csak ugy sikerulne , de sajnos ezt ne mlehet tudni :|
2013. ápr. 11. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!