Fogamzásgátlót szedek. De már másfél hete hasmenéssel küszködöm. Lehetséges hogy nem hatott?
Én is így gondolom."Csak jobb félni mint megijedni."Ezt képletesen írom,mert tervezzük már a babát,de nem most,csak pár hónap múlva.Meg hát ugye nem is középidőben voltunk együtt.
Köszönöm a válaszodat!
Az első válaszadó leírta amire szükséged volt. Nem értem,miért kellett kiemelni a kérdést?
Amúgy,meg ha megvan a betegtájékoztatója a fogamzás gátlódnak,akkor azon olvasható, hogy hasmenés,hányás esetén (akár már ha csak 1-2 alkalomról van szó is) csökkenti a fogamzás gátló hatékonyságát,ilyenkor kiegészítő fogamzásgátlásra (pl:óvszer) van szükség.
Nem mostanában volt ilyen tájékoztató a kezembe, de tisztán emlékszem hogy ez állt benne,mert én bizony nem csak úgy elkezdek valamit szedni,hanem elolvasom a betegtájékoztatót!
A spermák akár 5 napig is életképesek lehetnek. De mivel akkor még (a leírtak alapján) biztosan hatott a gyógyszered,így nem gondolnám,hogy tartanod kellene egy esetleges teherbe eséstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!