Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mitől lehet?...

Szerintetek mitől lehet? Nagyon aggódom.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az a kérdésem, hogy nektek mi volt az első terhességi tünet és mikor jelentkezett? Lehet, hogy a beágazódás/peteérés után hányingerem van és szurkál, fájdogál a hasam alja? Nagyon aggódom, de még a tesztet korainak tartom, mivel 41 napos a ciklusom az utóbbi pár hónapba, ezért még van 2 hetem.... Ráadásul már több mint fél éve próbálkozunk a babával és eddig nagy volt a csalódás. :/ Most, hogy kezdtem elmondani róla, van ez a has fájdogálás vagy néha inkább feszülés és 2 napja kb. fel is vagyok puffadva. :/

Kérlek segítsetek! Köszönöm. :)

2015. máj. 31. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:

nemmindegy, hogy beágyazódás után vagy peteérés után? mert a kettő között 10 nap van... beágyazódás után kezd el termelődni a hcg, amit a teszt kimutat és ami okozza a tüneteket. ha a terhesség miatt vannak tüneteid akkor már a teszt is kimutatja.

de ha peteérés után érzed, akkor kizárt, hogy a terhesség miatt, mert utána még ugye 10 nap a beágyazódás és azután kezd el termelődni...

2015. máj. 31. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Mellbimbó-érzékenység, hányinger 5 hetesen. Nekem 27-29 naposak voltak a ciklusaim.
2015. máj. 31. 19:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos azért nem tudom, hogy most volt-e peteérésem vagy 1-2 héttel ezelőtt, mert az utóbbi pár hónapban jött meg 41 napra, előtte már 11 éves korom óta 30-35 napra szokott.... :/ Annyira meg próbálunk nem rá görcsölni, hogy ovu tesztet használjak :/
2015. máj. 31. 19:18
 4/9 anonim ***** válasza:

41 napos ciklussal keves az eselye a peteeresnek.

Persze nem kizart.

2015. máj. 31. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha ilyen összevissza van a ciklusod nem ártana hőgörbét vezetni, ovutesztelni, csak hogy tudd kb mire számíts, meg hogy van-e egyáltalán peteérésed. Én sem használok tesztet mert kicsit rágörcsölésnek érzem én is, de nekem szabélyos ciklusom van, középidőben peteéréssel, ami gyönyörűen látszik a görbémből is.
2015. máj. 31. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:
1 hónapba kb. hogy voltam nőgyógyásznál ő azt mondta, hogy ne aggódjak az felől, hogy 41 napos ciklusnál szinte mondjak le a babáról.... Szóval kedves harmadik válaszoló az elég nagy "hülyeség", hogy kevés rá az esély... De kössz (Y) ;)
2015. máj. 31. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Kedvesem, olvass utana, hogy a 35 napnal hosszabb ciklus nem optimalis, ahogy a 24 napnal rovidebb sem.

Nyilvan vannak, akik 21 vagy 40 napos ciklus mellett estek teherbe, de nem ok a nagy atlagok, hanem a ritka kivetelek.

A hosszu ciklus (jol figyelj) leggyakoribb oka az elmaradt tuszorepedes. (Erted? Nem az egyetlen es kizarolagos oka, hanem a leggyakoribb oka, tehat a legtobb esetben nem jon ossze a baba, de nem lehetetlen.)

Szoval segiteni probaltam, hogy menj el nogyogyaszhoz vag endokrinologushoz, es nezesd meg a hormonhaztartasod vagy, hogy van-e rendszeresen peteeresed, hogy ne varj a babara fel eveket feleslegesen.

De koszi, hogy lehulyeztel.

2015. máj. 31. 22:04
 8/9 anonim ***** válasza:

A nagyon hosszú vagy nagyon rövid ciklus tényleg nem optimális a babára készülés szempontjából, akármit is mondott az orvosod. Ő ráér, neki teljesen mindegy, hogy mikor kaptok észbe, hogy talán meg kéne nézetni néhány dolgot.....

Amúgy a tüneteid lehetnek koraterhességi tünetek, de ha most mégsem sikerült volna, akkor javaslom, hogy próbáld orvos vagy természetgyógyász segítségével rendezni előbb a ciklusodat.

2015. jún. 1. 10:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, ha most sem sikerült akkor elmegyek másik dokihoz, szerencsére ismerősök által van egy nagyon jó orvos.
2015. jún. 1. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!