Szerintetek ez mitől lehet? Aggódom. Valaki járt már így?
Figyelt kérdés
Elkezdtem szedni a Méhpempőt.Nem várt napján rózsaszín folyás azóta picit barnázok.Ilyenem még nem volt.2015. márc. 17. 08:54
1/5 anonim válasza:
Csatlakozom..annyiban más nekem hogy mar elotte napokban minimálisat barnazok,es a 28napos ciklusokbol 25nap lett.
De szedek barátcserjét is,nem tudom melyik kavart be...
Kidobni nem akarom igy a mehpempot meg beszedem,par nap es elfogy aztan nem használom többször.
2/5 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem a masodik mehpempös honapban mar ovu utan 2 napra kezdödöött a barnazas, es egeszen mensiig tartott. 11 napig barnaztam, mire megjött. En gyanakszom, hogy a mehpempö zavart be.... :(
3/5 anonim válasza:
Kedves masodik!
Koszonom,hogy leírtad en is a masodik mehpempos hónapnál jarok,es pontosan nekem is most ovu utan a 12.napon jott a barnazas.
Akkor nem a baratcserje a hibás,azt mar szedtem régebben is es nem okozott gondot.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor tuti a méhpempő zavart be nekünk.Hétfőn nem vettem be,tegnap este meg is jött rendesen ahogy szokott.Most 5napig nem szedem,utána folytatom.Kiváncsi vagyok,hogy segít a teherbeesésben.
2015. márc. 18. 08:21
5/5 anonim válasza:
Es szerintetek akkor miért okozhat a mehpempő barnázást? Lehet, hogy brutálisan megerősíti a méhfalat? Én szinte végig görcsöltem is közben. Na, többet méhpempőt nem szedek. Majd irjatok hogy mi lett méhpempő nélkül. Én most a 13. ciklusnapon vagyok, ma pozi az lh teszt, tehat ovu előtt. Még nincs barnazas. Ebben a ciklusban mar nem ettem méhpempőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!