1. baba,1. honap - van meg itt valaki, aki most kezd akciozni?
Figyelt kérdés
Miert pont most?:)
Mikorra nem varjatok?
Hany evesek vagytok?
Ha volt mar ovulacio, hanyadik dpo-n jartok?
2015. máj. 18. 10:01
51/54 anonim válasza:
Sziasztok. Mi újság veletek? lassan letelik egy újabb hónap :) nekem hétvégén van a nem várt napja, ma van a 9. dpo :) Emi
52/54 A kérdező kommentje:
Június 12-én halvány pozit teszteltem, ami erősödött. Ma voltam dokinál, látszott a petezsák és a szikhólyag, az ultrahang és a számításaim szerint is kb. 5+3 hetes vagyok:))
9. dpo-n vagy? Érzel valamit? Mondjuk én nem éreztem semmit, csak pms-hez hasonlító tünetek voltak, pl. pár pattanás, meg picit érzékeny mellbimbó (bár ez később kezdődött, mint szokott), meg mensiszerű, de sokkal rövidebb görcsölés volt a nemvárt körül, amit azóta a magnézium szerencsére megoldott.
Többiek, hogy vagytok? Ki hol tart épp a ciklusában?
2015. jún. 23. 11:55
53/54 anonim válasza:
Nekem nincs tünetem, ezért nem is élem bele magam. ma van a 11. dpo szerintem, de nem tudom mikor volt peteérésem, mert nem használok semmit, csak mivel 30naposak a ciklusaim, és előző hónapban hamarabb jött meg 2 nappal, a számítások szerint ma van a 11. dpo. Még nem teszteltem, holnap vagy szombaton akarok első pisiből.Ma is akartam, csak párom otthon volt és előtte nem nagyon akarok, mert mindig rám szól :)
54/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok, ki hogy van, mi újság nálatok?
2015. aug. 20. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!