Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1. baba,1. honap - van meg...

1. baba,1. honap - van meg itt valaki, aki most kezd akciozni?

Figyelt kérdés

Miert pont most?:)

Mikorra nem varjatok?

Hany evesek vagytok?

Ha volt mar ovulacio, hanyadik dpo-n jartok?

2015. máj. 18. 10:01
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
Elég nehéz kivárni, de tüneteim nincsenek, csak néha beképzelem szerintem a hányingert :D az étvágyam az nagyobb, meg néha megkívánok ezt azt :D (grizes tészta sajttal:D)
2015. máj. 21. 11:58
 12/54 anonim ***** válasza:
Nekünk is ez az első próbálkozós hónapunk. Júni 10re nem várom. Még rengeteg az időm, de addig van egy 10 napos nyaralás is! ;) 28&35
2015. máj. 22. 20:15
 13/54 anonim ***** válasza:
Még van 5 napom nem vártig, csináltam ma egy tesztet, igaz nem első pisiből de negatív lett :( reménykedem hogy 5 nap alatt megtörténik a csoda és 2 csíkocska lesz vasárnap reggel:) :)
2015. máj. 25. 10:04
 14/54 A kérdező kommentje:
13-as, ovud mikor volt?
2015. máj. 25. 14:22
 15/54 A kérdező kommentje:
Ja most nézem, hogy neked lehetett kalkulátor alapján 17-én ovud. Még nagyon korai volt a teszt, persze van, akinek már a 9-10.dpo-n látni valamit, de a 8.-on azért csak korai ovunál tudná mutatni a teszt. Én gondolkoztam, hogy mikor teszteljek, a 14.-ig ki akartam húzni, de lehet, hogy már a 12.-en ellövök egyet kíváncsiságból. Nekem a nemvárt még elég messze van (korai ovum volt).
2015. máj. 25. 14:27
 16/54 anonim ***** válasza:
Igen, 17én volt kalkulátor szerint, de mindegy is mikor volt/lesz, mert 1-2 napnál több sosem maradt ki hogy ne lettünk volna együtt... szerintem is korai volt, csak hát nagyon kíváncsi vagyok és szeretném nagyon!! :) de mostmár tényleg megvárom a hétvégét, akkor már fogok tudni biztosabbat... :)
2015. máj. 25. 16:17
 17/54 A kérdező kommentje:

Én is kíváncsi voltam, ma vagyok a 11-12. dpo-n, kb. 1 órája teszteltem 25-ös x-epillel egy negatívat, nem is tudom mit gondoltam, ráadásul nem is reggeli elsőből. Aztán elmentem venni egy adag ovutesztet és egy digitális clearblue hcg tesztet, de fizetés előtt észrevettem, hogy nincs nálam a bankkártyám, pénz meg nem volt nálam. Úgyhogy hazajöttem szépen lenyugodni:D

Legalább most már tudok a munkára koncentrálni, bár picit le is lombozott a dolog, de tudtam, hogy ilyenkor még jó eséllyel semmit nem mutat a teszt. Szombaton reggeli elsőből nézem meg majd a másikat. Nálatok mi a helyzet?

2015. máj. 27. 12:27
 18/54 anonim ***** válasza:
Akkor ez jó vásárlás volt :D én is várok, bár ma reggel majdnem kísértésbe estem, csak már annyira kellett pisilnem hogy nem volt kedvem keresni a tesztet, poharat és így szépen lenyugtattam magam.... de már azon agyalok hogy holnap leszek a 11. dpo-n és reggel csinálok, de úgyis lebeszélem magam róla, inkább szombaton kellene, azt meg nem bírom kivárni :D csak akkor egyedül leszek otthon reggel és nyugisan meg tudom csinálni :) E.
2015. máj. 27. 12:56
 19/54 A kérdező kommentje:
Hát nézd, nekem nem mutatott ma semmit, és azért el tud az ember kenődni, hiába gondoltanm én is, hogy megcsinálom, aztán max. negatív, de nehéz a várakozási időszak, szóval megértem azt is, ha tesztelsz.
2015. máj. 27. 14:12
 20/54 anonim ***** válasza:

reggel csak csináltam egy tesztet, de negatív lett :( bár még van időm, és van remény :) :)

párom ránézett: "csak egy csík? a pics.ba!!" :) olyan aranyos volt :) de megnyugtattam, hogy még vasárnapig van idő, meg ez amúgy is vaterás teszt, lehet nem mutatja ki hamar, pedig 10es érzékenységű egens.... na mindegy :D hétvégén tesztelek újra :) E.

2015. máj. 28. 07:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!