1. baba,1. honap - van meg itt valaki, aki most kezd akciozni?
Miert pont most?:)
Mikorra nem varjatok?
Hany evesek vagytok?
Ha volt mar ovulacio, hanyadik dpo-n jartok?
Május 17-én vagy 18-án volt ovum, eddig még kibírtam teszt nélkül, bár férjem már rég rápisiltetett volna a tesztre, annyira rá van kattanva a témára. :D
Eddig abban állapodtunk meg, vasárnap tesztelünk, de én még azt is kitolnám kicsit.
Teszteltem, tudtátok, hogy az x-epil időn túl száradási csíkos lesz?:D
Na szóval, negatív, viszont egy jó teszt, még időn belül sose csapott be, azon túl meg nem szabad nézegetni. Viszont tök jó kedvem van, nem azért, mert negatív, hanem mert tegnap úgy döntöttem, hogy lazítok egy kicsit az eddigieken, és akkor leszünk együtt, amikor jól esik, a vélt beágyazódáskor sem kattanok be, hogy semmit nem lehet csinálni, és ameddig nem tesztelek pozitívat, még a wellnessfürdőbe meg az uszodába is elmegyek, ha éppen úgy adódik. Ez a férjemnek is tetszett, szegénykém sem volt túl jó kedvű eddig, hát így nem is jó együtt lenni. Most mindketten megnyugodtunk, és a tegnapi nap nagyon jól telt;)
3-as vagyok, nem várt előtt két nappal megjött. :( Kissé el vagyok kenődve...
Persze ez csak az első próbálkozós hónap, de legalább két éve sajog a szívem egy babáért, csak eddig direkte sosem tettünk érte, bár megszakítással "védekeztünk" tavaly nyár óta.
Sajnos emiatt félek tőle, hogy nem fog könnyen menni a teherbeesés sem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!