Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1. baba,1. honap - van meg...

1. baba,1. honap - van meg itt valaki, aki most kezd akciozni?

Figyelt kérdés

Miert pont most?:)

Mikorra nem varjatok?

Hany evesek vagytok?

Ha volt mar ovulacio, hanyadik dpo-n jartok?

2015. máj. 18. 10:01
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Május 17-én vagy 18-án volt ovum, eddig még kibírtam teszt nélkül, bár férjem már rég rápisiltetett volna a tesztre, annyira rá van kattanva a témára. :D

Eddig abban állapodtunk meg, vasárnap tesztelünk, de én még azt is kitolnám kicsit.

2015. máj. 29. 17:56
 42/54 anonim ***** válasza:
Sziasztok. na teszteltetek? E.
2015. máj. 31. 10:57
 43/54 A kérdező kommentje:

Teszteltem, tudtátok, hogy az x-epil időn túl száradási csíkos lesz?:D

Na szóval, negatív, viszont egy jó teszt, még időn belül sose csapott be, azon túl meg nem szabad nézegetni. Viszont tök jó kedvem van, nem azért, mert negatív, hanem mert tegnap úgy döntöttem, hogy lazítok egy kicsit az eddigieken, és akkor leszünk együtt, amikor jól esik, a vélt beágyazódáskor sem kattanok be, hogy semmit nem lehet csinálni, és ameddig nem tesztelek pozitívat, még a wellnessfürdőbe meg az uszodába is elmegyek, ha éppen úgy adódik. Ez a férjemnek is tetszett, szegénykém sem volt túl jó kedvű eddig, hát így nem is jó együtt lenni. Most mindketten megnyugodtunk, és a tegnapi nap nagyon jól telt;)

2015. máj. 31. 11:26
 44/54 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, nem várt előtt két nappal megjött. :( Kissé el vagyok kenődve...

Persze ez csak az első próbálkozós hónap, de legalább két éve sajog a szívem egy babáért, csak eddig direkte sosem tettünk érte, bár megszakítással "védekeztünk" tavaly nyár óta.

Sajnos emiatt félek tőle, hogy nem fog könnyen menni a teherbeesés sem. :(

2015. máj. 31. 16:16
 45/54 anonim ***** válasza:
Nekem is hamarabb jött meg most :( én se akarok most rágörcsölni, a vitamint se fogom szedni :D mi június közepén megyünk nyaralni, szóval lesz egy pár nap nyugi :) E. (4es) :)
2015. máj. 31. 18:18
 46/54 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Ismét E. vagyok... 3 napja tart a mensim, de csak barnázás szinte és alig van vér :( máskor az első 3 nap dől belőlem a vér, most meg péntek estére, és szombaton volt egy kisebb mennyiség, azóta alig látszik valami a tisztaságin, és tampon sem nagyon kellett :( nemtudom miért van ez. De nem akarok tesztelni, sztem tök felesleges. Csak fura ez a mensi most :(
2015. jún. 1. 07:43
 47/54 A kérdező kommentje:
Nekem is volt fura, mikor még csak megszakításosan voltunk együtt, de nem volt baba. Viszont ha nem volt piros egyszer sem, én biztos ellőnék egy tesztet, mert ha van baba, akkor kellhet progeszteronpótlás, és én inkább bevállalnék egy csalódás a negatív teszt miatt, de te tudod.
2015. jún. 1. 09:31
 48/54 A kérdező kommentje:
Aúgy az is lehet, hogy a babatervezés miatt borultak fel kicsit a dolgok, én pl már alig vártam, hogy előző hónapban megjöjjön, hogy állhassunk neki, erre produkáltam egy 36 napos ciklust, holott előtte 27-31 naposak voltak már jó ideje. Ráadásul aviva tornával kellett meghozno, mert több napos barnázással indult, és még a 4. napon sem volt rendes... Szerintem a lelki változások miatt ilyenkor simán megborulhatnak kicsit a hormonok is, mert itt izgulunk:)
2015. jún. 1. 09:35
 49/54 anonim ***** válasza:
reggel csinálok egyet, aztán majd meglátjuk :)
2015. jún. 1. 09:58
 50/54 anonim ***** válasza:
negatív a teszt, úgyhogy tuti nincs baba :( na majd máskor...
2015. jún. 2. 07:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!