Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg csak minden másnap...

Tényleg csak minden másnap kell akciózni, hogy megfoganjon a baba? Így erősebbek a kisfickók?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 07:20
 1/3 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy igen. Két naponta elegendő mennyiségű sperium termelődik a siker érdekében. Sok sikert!
2009. márc. 26. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

3 nap kell nekik az újratermelődéshez, megéréshez, ezért kell sperma vizsgálatra 3 nap házasélet nélkülit vinni. Jó példa egyébként, hogy a férjemét kétszer nézték, mert először nem tartottuk be a 3 napot, csak a kettőt, az eredménye 30%-os volt! Ismétlésnél betartottuk a 3 napot és 70% volt a célirányos sejt!

Elég sokáig megél a szervezetedbe a hímirvarsejt, úgyhogy ez miatt nem kell aggódni, inkább legyen jó erős, jó minőségű, mint sűrűn gyenge!

sztem ha 2-3 naponta éltek házaséletet, lesz folyamatosan a szervezetedbe elegendő és jó minőségű anyag! :)

2009. márc. 26. 09:42
 3/3 anonim válasza:
én a pasinak egy hetes de minimum pár napos önmegtartóztatás ajánlanék. felerősödnek a spermiumok minőségben és mennyiségben is
2013. ápr. 9. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!