Ha elmegyek a dokihoz minden különösebb ok nélkül kérhetem hogy hüvelyi UH-n vizsgáljon ki? Csak biztos akarok lenni hogy minden rendben van, nincs akadálya annak hogy megfoganjon a baba.
Figyelt kérdés
Most amúgy már 3 napja késik de a teszt-.Tünetem nincs,görcsölget a hasam de nem jön meg.Sosem volt még ilyen,rendes ciklusaim vannak.Gondoltam kérek időpontot a nőgyógyihoz.2010. márc. 26. 17:38
1/5 anonim válasza:
szia!nálam úgy volt,hogy mondtam a dokinak hogy pozitív lett a teszt...akkor engem autómatikusan hüvelyi ultrahangal vizsgált...no persze kérdés az is hogy van e éppen ott ilyen szerkezet...vagy ha nincs beutal ultrahangra ..ez tuti..ilyenkor ez az első!Sok sikert a babóhoz.
2/5 anonim válasza:
Szia! Én elmentem, mondtam, hogy késik, de 2 tesztem is negatív lett.Leküldött egyből hüvelyi ultrahangra. Mondjuk először megvizsgált, és mondta, hogy Ő sem érez terhességet, és után küldött le.
3/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok! Azt elfelejtettem, írni, hogy nálam mindent rendben találtak, és mégsem jön a baba, és biztos, hogy van valami gond, mert az ultrahangon minden rendben van (3x voltam)mégsem jön meg a mensim november óta.
4/5 A kérdező kommentje:
Az utsónak:Én is emiatt vagyok feszült hogy nincs-e valami baj(pl.ciszta).Márc. elején voltam dokinál kontrollon de csak kézzel vizsgált az alapján minden rendben van.Nem tudom hogy mi mindent tudott így megállapítani.Inkább jöjjön meg a menzim és megnyugszom mert terhes szerintem nem vagyok minthogy valami baj legyen.Sosem volt még menzi kimaradásom.Eddig reménykedtem hogy baba lesz de lassan kezdek valami másra gondolni bár nagyon szeretném ha baba lenne.
2010. márc. 27. 10:50
5/5 anonim válasza:
Ismét utolsó vagyok! Meg tudlak érteni, már én is össze tenném a kezem, ha legalább megjönne, már a férjem is azt mondta, hogy nem baj, ha nincs baba, de legalább jöjjön meg. Pedig már én is nagyon szeretném ha babás lennék.Ami engem zavar, hogy az orvos nem csinál semmit, és csak azt mondja minden rendben....de nem lehet minden rendben, ha már 5 hónapja nincs mensim.Így én elmentem a háziorvoshoz, és elmondtam mi a helyzet, és kértem beutalót, hogy csináljanak teljes vérképet.Ha most sem lesz semmi, akkor hormon vizsgálatra küldetem magam, hamár magától nem küld sehova.
Nagyon drukkolok Neked!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!