Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1. baba,1. honap - van meg...

1. baba,1. honap - van meg itt valaki, aki most kezd akciozni?

Figyelt kérdés

Miert pont most?:)

Mikorra nem varjatok?

Hany evesek vagytok?

Ha volt mar ovulacio, hanyadik dpo-n jartok?

2015. máj. 18. 10:01
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:

[link]

itt a tesztem :( :( kicsit mintha lyukacsos lenne, lehet hibás :D

E.

2015. máj. 28. 09:45
 22/54 A kérdező kommentje:

Hát ezt sajnos én is negatívnak látom, lehet megsérült szállításkor, vagy nem tudom, és azért néz ki így.

Én természetesen nem bírtam magammal, és ellőttem a 2. x-epil tesztem is, ami negatív lett. Most gondolkozom, hogy berendelek pár vaterásat.

2015. máj. 28. 09:59
 23/54 anonim ***** válasza:

Én 660 ft-ért rendeltem 10 db tesztet postával együtt volt annyi. így gazdaságosabb, de remélem hogy pozi lesz vasárnap és nem kell több tesztet használni.

De semmi tünetem, se mellfeszülés, se hányinger se görcs, semmi :( :( E.

2015. máj. 28. 10:03
 24/54 A kérdező kommentje:

Hát, marha korán vagyunk még.

Én közbenaz őrült tesztelők táborát erősítem.... Korábban megfogadtam, hogy:

1. Nem tesztelek túl korán

2. Főleg nem lövögetek el folyamatosan teszteket

3. Ha mégis ellövök egyet túl korán, nem keseredem el

4. Kidobom 10 perc után

5. Nem halászom ki a kukából később.

6. Nem figyelgetem, és főleg nem teszek fel időn túliról képet gyakorira!!!:DD

Na most, ezeket szépen sorban szegem meg, az utolsó pontról pedig itt a kép. A felső a tegnapi 11.dpo-s teszt, ezt halásztam ki most a kukából, hogy megvizsgáljam. Az alsó meg a mai, a kép 1 órával a tesztelést követően készült, és élőben egy marha halvány 2. vonal látszik a tesztcsík helyén, amiről nem tudom, hogy szürke-e vagy sem, és most megszegem a 7. pontot is, és megkérdezem: ti láttok rajta valamit?:D

[link]

[link]

(A 8. pedig, hogy nyilat is rajzoltam, a 9. hogy bizonygatom, hogy én látom élőben:D)

2015. máj. 28. 10:50
 25/54 anonim ***** válasza:

2. teszten mintha látnék valamit :D de tényleg :D

vasárnap reggel teszteljünk :D és töltsük fel ide :D E.

2015. máj. 28. 10:55
 26/54 A kérdező kommentje:
Az első full negatív, összehasonlításképp raktam mellé (10. pont:D)
2015. máj. 28. 11:02
 27/54 A kérdező kommentje:
Oké, vasárnap... na addig hogy fogjuk kibírni:D. Számíthattam volna rá, hogy ez lesz, több tesztet kellett volna vennem. Külföldön élünk, és itt drága, mikor otthon voltunk, akkor szereztem be az x-epilből 2 dupla csomaggal, mert arra számítottam, hogy még a korábbi dugi x-epil csíkjaim rendelkezésre fognak állni, de azokat már előttem előző hónapban:D (akkor még megszakítássl "védekeztünk"). Még maradt ugyebár 2 db tesztcsík, azokat tartogatni kellene még legalább vasárnapig. Ajjjj. :D
2015. máj. 28. 11:06
 28/54 anonim ***** válasza:
én nemtudom hogy fogom addig kibírni, nekem még van egy pár darab teszt :) de nem is akarok csalódni, hogy halvány és utána megjön... :( :)
2015. máj. 28. 11:14
 29/54 A kérdező kommentje:
11.-es pont. Besötétítve így néz ki: [link]
2015. máj. 28. 12:15
 30/54 A kérdező kommentje:
Megértelek amúgy, én is ki akartam bírni, úgyhogy csak bíztatni tudlak, hogy ne tesztelj addig, mert akkor az lesz belőle, amit itt fentebb látsz:)
2015. máj. 28. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!