Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jártatok már igy vagy hallotta...

Jártatok már igy vagy hallottatok ilyenröl, hasonloról hogy nem stimmelnek a hetek illetve a magzatmérete? Mi a véleményetek a két kérdésre? Ki lehet az apa? Hány hetes akkor? Részletek a kifejtésben.

Figyelt kérdés
sziasztok.A barátnöm január 19.-én volt nögyogyásznál 10-11 hetes terhesnek mondták.jan. 24.-én volt magán rendelésen ahol az ultrahanggal 26 mm-es magzatot(9 hetes) mértek.Ezt másnap a korház is alátámasztotta 26.5 mm-rel.Ami 11 hetes terhességet jelent ha nem tévedek!azt szeretném tudni h MIKORRA TEHETÖ A FOGANTATÁS.Mert én utoljára okt. 17.-én voltam vele egyutt a menstruációja utolso napján.ö megeskudött nem volt mással.sírt is ez miatt hogy meggyanusitottam és nagyon rosszul esett neki h nem vállalom a gyereket.novemberben is megjött neki a menstruációja bár igen gyenge volt és egy napig tartott.azt szeretném tudni h lehetek e az apa vagy teljes mértékben kizárható e h én volnék az.vagy lehetséges h kistermetü sokat dolgozot emelt,fel is volt fázva oktober végén,nem ugy fejlödött a magzat?lehet e ekkora differencia?(3-4 héttel több kellene legyen ha okt 17.-ét nézzük) vagy a megtapadás miatt akár?közben fel is volt fázva..Barátnömmel ugy döntöttünk nem tartjuk meg a babát.jan. 26.-án volt abortuszon.abortusz után visszahuzodtak a mellei de megint elkezdtek nöni a hasa is nagyobb és már tej is jön a melleiböl,fáj a dereka stb.ez az abortusz után 10-11 napra volt.lehetséges ez,normális ez?vagy mi okozhatja.nem sikerult az abortusz?mástrészt a tejtermelödés 15-16 hetes terhességkor kezdödik.akkor MÉGSEM 11-12 HETES.?Volt orvosnál is azota ahol azt mondták h akkor lehet elszámoltak valamit.csináltak egy tesztet ami pozitiv lett de az ultrahangon nem láttak semmit.azt mondták lehet méhen kivüli.illetve h ikrek.felirtak egy gyogyszert a tej elapasztására de attol meg nagyon rosszul lett.egész nap hányt,már gyomorsavat.most volt megint orvosnál,4 nap elteltével,a teszt most negativ lett az UH szintén de még mindig feszul fáj a melle,jön a tej.Több mint három hete volt az abortusz.azt mondták 2 hét mulva menjen vissza.azota is hizikés termelödik továbbra is a tej.itt már senki nem tud semmit.20 vizsgálat óta mindenki csak találgat.Senki nem tud konkrétumot mondani,még azt sem hogy nincs baj vagy hogy van.már nem értem teljes káosz.
2010. febr. 24. 17:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Szia! Jézusom. Na mondtam én, hogy valószínű ilyen szerekről volt, ráhibáztam. Mondd meg a párodnak, hogy ne csináljon ilyeneket, tönkreteszi magát!!! És ezt komolyan mondom :(
2010. márc. 12. 18:05
 32/40 anonim ***** válasza:

A mi babank aznap reggelen fogant, amikor este osszevesztunk es masnap kulon koltoztunk. Par hetig nem is beszeltunk egymassal, majd mikor kiderult, hogy babat varok, kozoltem vele a hirt. Megkerdezte, hogy biztosan o-e az apa. Napokig kellett pedaloznia, hogy egyaltalan szoba alljak vele. Ma mar egyutt elunk, es egyutt varjuk a picict, de a mai napig felhanytorgatom neki a hitetlenseget.

Ha megbantassz egy not, akkor nem az lesz a valasz, hogy terden csuszva bizonyitja az igazat, bar izlesek es pofonok.

2010. márc. 12. 18:15
 33/40 A kérdező kommentje:

hat igen ezt tudom es ö sem csuszott terden söt az ellenkezöje.nagyon sokszor felhanytorgatja a hitetlenesegem ö is.meg akkor gondolkodoptt azon is h itt hagy.

mar nem el ilyen szerekkel november ota es nem is ivott ahogy decemberbe kiderult h terhes.igen én is mondtam neki

2010. márc. 12. 20:26
 34/40 anonim ***** válasza:

Hát durva!

Egyébként akkor is furcsállom, mert mint írtam, pont 1 ónapnyi az eltérés, tehát mintha a kövi ciklusában lett volna terhes. Na meg ha a drogok befolyásolták a terhességét, és vetették vissza a fejlődésben (ami egyébként nem elképzelhetetlen), akkor elhalt volna. Ebben a kezdeti korban a legsebezhetőek, és ha sérülnek, akkor elhalnak elhalnak. Na meg ha ilyen életet élt akkoriban, alkohol+kábszer, akkor az az egyéjszakás kaland is beleférhetett az estébe. De mostmár vigyázzatok egymásnak, ne hagyd, hogy ilyen szereken éljen, mert nagyon tönkremehet benne!

2010. márc. 12. 22:41
 35/40 anonim ***** válasza:

Feltetted a kérdésed egy dokinak is, aki meg is írta Neked, hogy a terhesség 9hetes volt. Tehát semmiképpen nem Te voltál az apa.

[link]

Egyébként elgondolkodnék a helyedben, hogy ilyen lánnyal akarok-e távkapcsolatot, aki szeptemberben (bevallása szerint) és novemberben (terhessége szerint) megcsal. Tudod egy távkapcsolatban a legfontosabb a bizalom, ami itt lehetetlen, hogy meglegyen a részedről. Jól indul egy kezdödő kapcsolat. :( Ne haragudj nem akarlak bántani, de a válaszaid alapján nagyon naiv vagy és úgy érzem ez a lány még most is teljesen írányít és hülyére vesz. :(

2010. márc. 13. 07:10
 36/40 anonim ***** válasza:

Hát igen, még mindig hihetetlen, hogy mennyire az orrodnál fogva vezet!

Abban igaza van az egyik előttem szólónak, hogy a hitetlenséggel meg lehet bántani egy nőt..persze, de ha alapja is van? Gondolom náluk nem volt 1 hónapnyi eltérés a baba kora és az utolsó együttlét között (mert gondolom nem volt félrelépés). De nyisd már ki a szemed, vedd le a rózsaszín szemüveget, és a valóságot lásd, ne azt amit látni akarsz! Mindig kitalál vmi újat, amivel magyarázhatná a baba visszamaradottságát, te meg jól be is veszed. Eleve azt ugye bevallotta, hogy szeptemberben volt mással, aztán októberben veled, te utána elutaztál, ő meg buli+pia+kábítószer minden hétvégén és ezek után elhiszed, hogy emellé még nem fért be neki egy kaland?

Másrészről meg már írtuk előtte is, hogy a felfázást felejtsd el, az semmilyen szinten nem befolyásolja a terhesség korát. A kábszer meg hát károsíthatja az igaz, de ha azt teszi, akkor egyszerüen elvetél, elhal az embrio,megáll a fejlődésben mert ha ilyen fiatal korban sérül, akkor egyszerüen elmegy, nem fejlődik tovább pontosan 1 havi lemaradást mutatva... De ezt is írták már előttem. Sajnálom, de nem tudsz olyat írni, amivel valóban igazolná, hogy nem hazudik...igazából ezekkel a dolgokkal (pl. drogozás) csak tovább tetézi, és csak még nagyobb alapot ad a hitetlenségre. Legalábbis számomra. Neked meg mindegy mit mond, úgy is iszod minden szavát...

2010. márc. 13. 07:58
 37/40 A kérdező kommentje:
az tulzas h iszom minden szavat.de a szeptemberi massal lét nem megcsalas.egy este taliztunk augusztusba es visszajottem beszelhgettunk neten de oktoberig ennyi.es o stromolt h jarjunk en elutasitottam a tavolsag miatt.hulyit?nem tudom megkereste egy volt faszija nyarrol,egy millimos el akarta vinni pestre meg h probaljak meg komolyan.engem valasztott aki tavol van es pénze se igazan,jon ki hozzam.szerintem ez sokmindent elmond
2010. márc. 13. 18:28
 38/40 anonim ***** válasza:

Szerintem lezárhatjuk mostmár ezt a "vitát". Igen, hülyít, és az orrodnál fogva vezet, és a gyerek nem a tiéd volt még akkor sem, ha el szeretnéd hinni neki, és akkor sem, ha újabb és újabb idétlen magyarázatokkal hozakodsz elő, amivel csak magadat nyugtatgatod, és próbálod meggyőzni. Magadat, mert minket nem kell,mert nem minket vágott át. És igencsak meddő téma ez, mert hiűba írjuk azt mindannyian, hogy lehetetlen, hogy te voltál az apa, mégis mindig jössz vmi újabb marhasággal, hogy igazold. Mégis kit érdekel, hogy szeptemberben kit utasított el? Az más kérdés, hogy annak mennyi igazságtartalma volt, de ehhez a témához aztán semmi köze, attól ő még november végén lett terhes, és nem október közepén...

De mindegy is már..csak azt kívánom, hogy tanulj a hibádból, és legközelebb ne legyél ilyen naiv.

2010. márc. 13. 19:39
 39/40 anonim válasza:
Szia.Én ehez csak annyit fűznék,hogy az orvos is tévedhet,mivel nálam is ez történt:Elmentem a dokihoz,mert pozitív lett a teszt,azt mondta az utolsó mensesemtől számítva 4 hetes vagyok,mert még nem látszik semmi és két hét múlva menjek vissza.Vissza is mentem 2 hét múlva ami szerint 6 hetes magzatot kellett volna látnia,de nem ez történt!!!!!A 9-dik hétben voltam 18mm-es magzattal.3HETET TÉVEDETT.Szóval ennyit erről és az orvosi megbízhatóságról!!
2010. márc. 24. 10:30
 40/40 anonim válasza:
Nem akarok semmi rosszat írni,de én igazából azt nem értem,hogy mi is együtt szoktunk lenni a párommal a mensesem alatt,de és utánna még 1-2 napig védekezés nélkül,de még soha nem estem teherbe.Menses alatt elvileg nem lehet!!!
2010. márc. 24. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!