Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jártatok már igy vagy hallotta...

Jártatok már igy vagy hallottatok ilyenröl, hasonloról hogy nem stimmelnek a hetek illetve a magzatmérete? Mi a véleményetek a két kérdésre? Ki lehet az apa? Hány hetes akkor? Részletek a kifejtésben.

Figyelt kérdés
sziasztok.A barátnöm január 19.-én volt nögyogyásznál 10-11 hetes terhesnek mondták.jan. 24.-én volt magán rendelésen ahol az ultrahanggal 26 mm-es magzatot(9 hetes) mértek.Ezt másnap a korház is alátámasztotta 26.5 mm-rel.Ami 11 hetes terhességet jelent ha nem tévedek!azt szeretném tudni h MIKORRA TEHETÖ A FOGANTATÁS.Mert én utoljára okt. 17.-én voltam vele egyutt a menstruációja utolso napján.ö megeskudött nem volt mással.sírt is ez miatt hogy meggyanusitottam és nagyon rosszul esett neki h nem vállalom a gyereket.novemberben is megjött neki a menstruációja bár igen gyenge volt és egy napig tartott.azt szeretném tudni h lehetek e az apa vagy teljes mértékben kizárható e h én volnék az.vagy lehetséges h kistermetü sokat dolgozot emelt,fel is volt fázva oktober végén,nem ugy fejlödött a magzat?lehet e ekkora differencia?(3-4 héttel több kellene legyen ha okt 17.-ét nézzük) vagy a megtapadás miatt akár?közben fel is volt fázva..Barátnömmel ugy döntöttünk nem tartjuk meg a babát.jan. 26.-án volt abortuszon.abortusz után visszahuzodtak a mellei de megint elkezdtek nöni a hasa is nagyobb és már tej is jön a melleiböl,fáj a dereka stb.ez az abortusz után 10-11 napra volt.lehetséges ez,normális ez?vagy mi okozhatja.nem sikerult az abortusz?mástrészt a tejtermelödés 15-16 hetes terhességkor kezdödik.akkor MÉGSEM 11-12 HETES.?Volt orvosnál is azota ahol azt mondták h akkor lehet elszámoltak valamit.csináltak egy tesztet ami pozitiv lett de az ultrahangon nem láttak semmit.azt mondták lehet méhen kivüli.illetve h ikrek.felirtak egy gyogyszert a tej elapasztására de attol meg nagyon rosszul lett.egész nap hányt,már gyomorsavat.most volt megint orvosnál,4 nap elteltével,a teszt most negativ lett az UH szintén de még mindig feszul fáj a melle,jön a tej.Több mint három hete volt az abortusz.azt mondták 2 hét mulva menjen vissza.azota is hizikés termelödik továbbra is a tej.itt már senki nem tud semmit.20 vizsgálat óta mindenki csak találgat.Senki nem tud konkrétumot mondani,még azt sem hogy nincs baj vagy hogy van.már nem értem teljes káosz.
2010. febr. 24. 17:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
Ja a 6 hét meg úgy jött ki, hogy ugye a terhesség eleje az november közepe, de nem akko fogant, mert akkor még menstruált, szóval a fogantatás november vége-dec eleje, ti viszont október 17-én voltatok utoljára együtt. Az 6 hét. De ha orvosilag nézzük a terhességet, tehát a mensik első napját, akkor valóban 1 hónap a különbség.
2010. febr. 25. 00:44
 12/40 A kérdező kommentje:

nos estek már teherbe a menszi alat is után isbár jol tudom h a 14. a legtermékenyebb nap ebben igazatok van.

kösz az észrevételeket

2010. febr. 25. 07:55
 13/40 A kérdező kommentje:
JAH egyébként azt is mondta barátnöm h elvihetem hazugságvizsgálásra akkor sem volt mással.szakitani is akart velem mert nem hittem neki.
2010. febr. 25. 08:03
 14/40 anonim ***** válasza:
68%

a 22.41-el maximálisan egyetértek, nagyon jól összefoglalta az egészet.

Szerintem kizárt h ez a baba egy okt.17-i együttlétből lett volna...

És az meg h fenyegetőzött azzal,hogy elhagy emiatt mert gyanusítottad...hát istenem, láttunk már ilyet..nyilván ettől neked lelkifurid lett, hogy milyen genyó vagy és meggyőzted maradjatok együtt, ez csak játszma a részéről...

Meg nyilván nem fogod tudni elvinni hazugságvizsgálatra, mert ez nem így megy,hogy csak így fogod a kezét és betértek egy sarkon a hazugságviszgálóba...

2010. febr. 25. 08:32
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem október 17-én volt az utolsó mensim első napja. Mi a férjemmel október 29-én és november 01-én voltunk együtt. Január 07-én voltunk 12 hetes Uh-on, és a baba a terhességi kornak megfelelő volt, mind UH, mind a naptári számítás szerint. Ezt csak azért írom, hogy tudj mihez viszonyítani. HA október 17-én voltatok együtt, és szerinted akkor jött össze a baba, az azt jelenti, hogy akkor volt peteérése,(ennek a megéréshez 10-14 nap közötti idő kell) vagyis a terhességi korhoz még hozzá kell adni 2 hetet, akkor ez azt jelentené, hogy ő mondjuk január 07-én már 14 hetes kellett volna lennie, ha az október 17-ei együttlétetekből fogant. Ez pedig az Uh alapján nem lehet.

2010. febr. 25. 09:56
 16/40 anonim ***** válasza:
Valóban láttunk már olyat, hogy mensi alatt estek teherbe, de ha így történt, akkor még idősebbnek, nagyobbnak kellett volna lenni a babának, nem pedig kisebbnek...szóval ki van zárva az október 17-i fogantatás. Mint már írták előttem is, az sem jelent semmit, hogy esküdözött, meg sírt hogy nem csalt meg...úgy sem tudod bizonyítani, na meg hazugságvizsgálatra elvinni, ez csak hiszti volt, hogy még te érezd magad szarul. Végül is ha arra képes volt, hogy megcsaljon, aztán a felelősséget rád hárítsa, ez a hiszti már semmi...Jó hát nem úgy hárította rád, mivel nem tartottátok meg, nem kell "felnevelned" másét, na de akkor is. Külföldön voltál akkor, nem tudhatod mit csinált, csak amit ő elmondott, és azt meg nem lehet összeegyeztetni az ultrahangos redménnyel. Sajnálom, de az ultrahang nem tud ilyen mértékben "hazudni". Nem akarlak ellene beszélni, neked kell eldöntened, hogy mit bír el a kapcsolatotok, viszont egy kicsit se érezd magad rosszul attól, hogy felmerült benned a gyanu, mert jogos és helytálló, hiába sír meg hisztizik...
2010. febr. 25. 10:31
 17/40 anonim ***** válasza:
Hát ez egy nagyon érdekes és tanulságos történet.Egyetértek az utolsókkal!Kivánom,hogy később tisztábban átlásd a dolgokat és megfelelő döntést tudj hozni kettőtökkel kapcsolatban.Sok sikert!
2010. febr. 25. 11:53
 18/40 A kérdező kommentje:
értem kössz a a tanácsokat.azonban képzeljétek el teljesen hasonlo esetet olvastam egy másik fórumon ugyanigy 3-4 hét volt az eltérés csak a dátumok voltak mások.dettó ugyanez a történet,csak a csavar benne hogy ott a hölgy irta meg h nem tud mit csinálni mert nem volt mással és a barátja nem hisz neki.
2010. febr. 25. 18:29
 19/40 A kérdező kommentje:
ja és az is tök fura mármint jó értelemben hogy amiota egyutt maradtunk mindezek ellenére és azt mondtam jo hiszek neki.teljesen megnyilt,szószerint odáig van értem.mindent megtesz,érzem h nagyon ragaszkodik hozzám,meg h nagyon hálás hogy hittem neki amikor nehéz volt hinni.már házasságot is emlegetett.és ezek valos érzelmek,látom!szoval ez megint mellette szl.
2010. febr. 25. 19:16
 20/40 anonim ***** válasza:

Elhiszed neki, mert el akarod hinni, ez van. Pedig semmi nem támasztja alá amit mond. Hálás neked, mert mellette voltál a nehéz helyzetben, ez normális, de te ezt is be tudod annak, hogy mennyire mellette szól...

Kikérted a véleményünk, mégis folyamatosan véded, mindent kitalálsz, nem hallgatsz a tényekre,mert nem akarod elhinni. Te tudod, de azért a jövőben ne legyél ilyen naiv, azért mert vki sír, meg ragaszkodik hozzád, attól még hazudhat.

Kívánom a legjobbakat, hogy minél hamarabb felgyógyuljon, és hogy többet ne kelljen kételkedned benne.

2010. febr. 25. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!