Jártatok már igy vagy hallottatok ilyenröl, hasonloról hogy nem stimmelnek a hetek illetve a magzatmérete? Mi a véleményetek a két kérdésre? Ki lehet az apa? Hány hetes akkor? Részletek a kifejtésben.
nos estek már teherbe a menszi alat is után isbár jol tudom h a 14. a legtermékenyebb nap ebben igazatok van.
kösz az észrevételeket
a 22.41-el maximálisan egyetértek, nagyon jól összefoglalta az egészet.
Szerintem kizárt h ez a baba egy okt.17-i együttlétből lett volna...
És az meg h fenyegetőzött azzal,hogy elhagy emiatt mert gyanusítottad...hát istenem, láttunk már ilyet..nyilván ettől neked lelkifurid lett, hogy milyen genyó vagy és meggyőzted maradjatok együtt, ez csak játszma a részéről...
Meg nyilván nem fogod tudni elvinni hazugságvizsgálatra, mert ez nem így megy,hogy csak így fogod a kezét és betértek egy sarkon a hazugságviszgálóba...
Szia!
Nekem október 17-én volt az utolsó mensim első napja. Mi a férjemmel október 29-én és november 01-én voltunk együtt. Január 07-én voltunk 12 hetes Uh-on, és a baba a terhességi kornak megfelelő volt, mind UH, mind a naptári számítás szerint. Ezt csak azért írom, hogy tudj mihez viszonyítani. HA október 17-én voltatok együtt, és szerinted akkor jött össze a baba, az azt jelenti, hogy akkor volt peteérése,(ennek a megéréshez 10-14 nap közötti idő kell) vagyis a terhességi korhoz még hozzá kell adni 2 hetet, akkor ez azt jelentené, hogy ő mondjuk január 07-én már 14 hetes kellett volna lennie, ha az október 17-ei együttlétetekből fogant. Ez pedig az Uh alapján nem lehet.
Elhiszed neki, mert el akarod hinni, ez van. Pedig semmi nem támasztja alá amit mond. Hálás neked, mert mellette voltál a nehéz helyzetben, ez normális, de te ezt is be tudod annak, hogy mennyire mellette szól...
Kikérted a véleményünk, mégis folyamatosan véded, mindent kitalálsz, nem hallgatsz a tényekre,mert nem akarod elhinni. Te tudod, de azért a jövőben ne legyél ilyen naiv, azért mert vki sír, meg ragaszkodik hozzád, attól még hazudhat.
Kívánom a legjobbakat, hogy minél hamarabb felgyógyuljon, és hogy többet ne kelljen kételkedned benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!