Milyen egyszerű videoszerkesztő programokat ajánlanátok egy kezdőnek? (Bővebben a kifejtésben. )
Figyelt kérdés
Barátnőmnek szeretnék egy zenés klipet csinálni.. Arra gondoltam,hogy beleteszem az összes képünket (diavetítésként),alá pedig valami romantikus zenét.. Hülye vagyok az ilyenekhez,de ideje megtanulni,és jövő hét Csütörtök estére készen akarok lenni. Ha valaki tud gyors választ,vagy esetleg linket adni,megköszönném,Nagyon fontos lenne..
Sebzett 21/F
2011. márc. 31. 16:18
1/6 anonim válasza:
Ha Windows-t használsz, akkor Windows Movie Maker (ha XP-d van a start/minden program alatt találod), nagyon könnyű a használata, csak beimportálod a zenét és a képeket, majd az idősorral lehúzod. És fájl/filmfájl mentése opcióval tudod a kész videót videó formátumban lementeni.
2/6 anonim válasza:
Camtasia Studio 7. Kicsit komolyabb a Movie Makernél.
3/6 anonim válasza:
Én a Corel videostúdiót ajánlanám,mert nagyon profi program,de ahhoz képest nem annyira bonyolult.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a Movie Maker nem rossz egy kezdőnek, néha én is ezzel szórakozok, nem rossz program, az xp-n fent van elvileg alapból, vin7 en nem tudom hogy gyárilag megtalálható-e
5/6 anonim válasza:
Használj Vegast. De arra amit te akarsz, a Movie Maker is simán megteszi.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Megpróbálom mindegyiket,aztán valamelyik csak sikerül. Ha valakinek van még ötlete nyugodtan írjon.
2011. márc. 31. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!