Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jártatok már igy vagy hallotta...

Jártatok már igy vagy hallottatok ilyenröl, hasonloról hogy nem stimmelnek a hetek illetve a magzatmérete? Mi a véleményetek a két kérdésre? Ki lehet az apa? Hány hetes akkor? Részletek a kifejtésben.

Figyelt kérdés
sziasztok.A barátnöm január 19.-én volt nögyogyásznál 10-11 hetes terhesnek mondták.jan. 24.-én volt magán rendelésen ahol az ultrahanggal 26 mm-es magzatot(9 hetes) mértek.Ezt másnap a korház is alátámasztotta 26.5 mm-rel.Ami 11 hetes terhességet jelent ha nem tévedek!azt szeretném tudni h MIKORRA TEHETÖ A FOGANTATÁS.Mert én utoljára okt. 17.-én voltam vele egyutt a menstruációja utolso napján.ö megeskudött nem volt mással.sírt is ez miatt hogy meggyanusitottam és nagyon rosszul esett neki h nem vállalom a gyereket.novemberben is megjött neki a menstruációja bár igen gyenge volt és egy napig tartott.azt szeretném tudni h lehetek e az apa vagy teljes mértékben kizárható e h én volnék az.vagy lehetséges h kistermetü sokat dolgozot emelt,fel is volt fázva oktober végén,nem ugy fejlödött a magzat?lehet e ekkora differencia?(3-4 héttel több kellene legyen ha okt 17.-ét nézzük) vagy a megtapadás miatt akár?közben fel is volt fázva..Barátnömmel ugy döntöttünk nem tartjuk meg a babát.jan. 26.-án volt abortuszon.abortusz után visszahuzodtak a mellei de megint elkezdtek nöni a hasa is nagyobb és már tej is jön a melleiböl,fáj a dereka stb.ez az abortusz után 10-11 napra volt.lehetséges ez,normális ez?vagy mi okozhatja.nem sikerult az abortusz?mástrészt a tejtermelödés 15-16 hetes terhességkor kezdödik.akkor MÉGSEM 11-12 HETES.?Volt orvosnál is azota ahol azt mondták h akkor lehet elszámoltak valamit.csináltak egy tesztet ami pozitiv lett de az ultrahangon nem láttak semmit.azt mondták lehet méhen kivüli.illetve h ikrek.felirtak egy gyogyszert a tej elapasztására de attol meg nagyon rosszul lett.egész nap hányt,már gyomorsavat.most volt megint orvosnál,4 nap elteltével,a teszt most negativ lett az UH szintén de még mindig feszul fáj a melle,jön a tej.Több mint három hete volt az abortusz.azt mondták 2 hét mulva menjen vissza.azota is hizikés termelödik továbbra is a tej.itt már senki nem tud semmit.20 vizsgálat óta mindenki csak találgat.Senki nem tud konkrétumot mondani,még azt sem hogy nincs baj vagy hogy van.már nem értem teljes káosz.
2010. febr. 24. 17:57
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
igen igaz védem illetve probálom összeszedni valahol a mellette szolo érveket.tudat alatt is szerintem.és mit szolsz,szoltok a masik esethez amit olvastam.(elözö komment)
2010. febr. 25. 22:14
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát 1,5 év próbálkozás, hőmérőzés, utánaolvasás, orvostól - orvosig járás után (tehát elmélyedtem a témában) nem igazán hiszem amit leírtál ahogy már tegnap is kifejtettem, akkor ha október 17-én fognat január 24-én nem lehetett 10-11 hetes, és ez matematika. Ha később fogant, akkor amikor az enyém (október 29-november 01 között) az azt jelentené hogy a spermák 14-16 nap között maradtak életben a petevezetékben, (ami lehetettlen) de tételezzük fel, akkor is jnauár 07-én már 12 hetes kellett hogy legyen. Tehát még később kellett hogy foganjon a baba vagyis november közepe, vége felé vagyis közel 1 hónapig éltek a spermák a petevezetékben! Ez orvosi csoda lenne! Azért hálás mert hiszel neki és mert bűntudata van, amit úgy vezet le hogy még jobban anyáskodi feletted és még jobban törődik veled, hiszen ő a bűnös és te a jófiú. De ez most már mindegy is csak rendezzétek a kapcsolatotokat. Ha elhatároztad hogy vele maradsz a legjobb lenne neki is és neked is ha tisztáznátok. Nem is kell beszélgetés, hogy ő mondjon valamit csak tárd elé, amit megtudtál a tényeket, és közöld vele, hogy megbocsájtól vele akarsz maradni és szeretnéd ha a továbbiakban őszínték lennétek egymással, és ha gond van szóljon, és szeressétek egymást. Így ő is feloldozást kap, a te fejedben pedig nem motoszkál majd ott a gondolat. Hiszen ez most így van azért vagy itt és azért keresel megerősítést, hogy létezik ilyen, mert kétség van benned, amit még nem tudtál feldolgozni. Ha nem ezt teszed ez felőrli a kapcsolatot, és a bizalmat.

tegnap 09:56-os

2010. febr. 26. 08:26
 23/40 anonim ***** válasza:

Azt a másik "hasonló" történetet nem olvastam..lehet teljesen más volt a háttere, de nálatok nem 3-4 hét eltérés van, hanem 6, amit már kifejtettem korábban, hogy mért 6-nak számolom. Továbbra is képtelenségnek tartom amit állít, ilyen nincs. És annyira látszik, hogy már a következő ciklusában esett teherbe, nem abba amibe veled volt utoljára. Arra teljesen ráillenek a méretek.

És ilyen véletlenek nincsenek!

A baba méretei alapján a fogantatást november vége-december elejére számoltam, az azt jelenti mivel a félidőben van peteérés, a menstruációja november közepére tehető,(ami szintén reális ha előtte okt. 15-én jött meg) tehát az a terhesség eleje, és ha jól emlékszem az orvos is azt mondta. Ez az ami annyira szembetűnő, hogy nem összevissza 2-3 hét az eltérés, hanem pont annyi, hogy egy ciklusnyit tolódik, és azt azért épp eszü ember nem veszi be, hogy a véletlenek ennyire ellene játszanak...

A most előtem válaszoló nagyon jókat írt a tisztázásra, fogadd meg a tanácsát, így tiszta lappal kezdhettek!

2010. febr. 26. 10:07
 24/40 A kérdező kommentje:
igen ez egy nagyon jo ötlet a tisztázásra és én is erre gondoltam magamtol hogy ezt fogom tenni.mert valoban igy ö se érzi bunosnek magát talán el is mondja hogy mi volt meg látja hogy igy is mellette maradtam.mentségéul szolgál ha más az apa(ami valoszinu:()hogy akkor mi elötte két hetet töltöttunk egyutt csak és utána én 8 hetet külföldre jöttem.lehet bulizott,ivott és mivel köztunk csak kialakuloban volt a dolog,nem jutott akkor ott eszébe h hopp nekem van valakim.de ugy érzem rajta mostmár nem lenne képes megtenni nagyon közel kerültünk egymáshoz föleg ö hozzám.kb már az is baja ha fél órával késöbb tudunk beszélni este msn-en.szoval természetesen nem esik jol de valahol egy kicsit kevésbé hibáztatható.sztem.ha ez most lenne vagy egy évmulva azonnali szakitás azt garantálom.
2010. febr. 26. 13:02
 25/40 anonim ***** válasza:
Hát ha még csak akkor voltatok alakulóban, után meg úgy "eltűntél", akkor még nem is olyan gáz, hogy volt mással, vagyis jobban elnézhető, mint mondjuk 1 éves kapcsolatnál. Sok sikert a tisztázásra, és mostmár vigyázzatok egymásra! :)
2010. febr. 26. 14:26
 26/40 A kérdező kommentje:
hát igen akkor sem dicsérendö de valoban jobban elnzhetö.egyetértek
2010. febr. 26. 17:00
 27/40 A kérdező kommentje:

egyébként engedjétek meg h bemásoljak egy levelét h lássátok ti is a hozzáállását.és én látom hallom h öszintén igy is érzi.

Szia életem!

Bocsi hogy reggel nem jöttem msn-re de tényleg már annyira hiányzol hogy éjszaka nem tudok aludni sem :'( Nincs olyan pillanat hogy ne gondoljak rád, majd bele örülök hogy nem ölelhetlek csókolhatlak nem lehetek veled ott a bajban! Minden nap az estét várom hogy beszélhessünk addig pedig tök rossz kedvem van! REmélem gyorsan eltelik ez a 3 hét mert utána soha többé nem engedlek ám el mert mindennél és mindenkinél jobban szeretlek és nem akarlak soha elveszíteni mert mással látni téged az maga lenne a pokol!Akkor már élnem se lenne értelme ha te nem vagy az enyém!Soha az életben nem foglak bántani és tudom hogy ezzel az egész baba dologgal te nem is bántottál engem csak én fogtam fel hülyén a dolgokat mert teljes mértékben igazad volt én sem szerettem volna ha ez a baba akármiben is hiányt szenvedett volna és hogy együtt maradtunk ez engem igazán boldoggá tesz!Minden reggel van értelme felkelnem és várnom izgatottan az estét hogy beszélhessek azzal az emberrel akit tisztán igazán szeretek vagyis VELED!Ne feledd én bármikor ott vagyok neked!SZERETLEK SZERELMEM MAJD ESTE

2010. febr. 26. 17:26
 28/40 anonim ***** válasza:

Szia!

Végül hogy döntöttél? Beszéltél vele, vagy annyiban hagytad? Minden rendben? Már elmúltak a fura tünetei?

2010. márc. 2. 23:31
 29/40 A kérdező kommentje:
igen kezdenek elmulni kösz az érdeklödést.beszeltem vele éritettuk ez a témat mert mar vagyunk olyan közeli bizalmas viszonyban h elmondta volt utanam massal egyszer de ez meg szeptemberbe volt es akk mi 1 estet töltöttunk egyutt oktoberig nem is jartunk tehat nem rohatom fel egyaltalan neki.ö megis nagyon bunosnek erzi magat ez miatt.nem is bunösnek hanem ahogy ö mondta bunkonak.
2010. márc. 12. 16:23
 30/40 A kérdező kommentje:
beszeltunk errol a baratnömmel es elmondta utolag h nem tudta h terhes es kb miden hetvegen bulizott ivott sot drogot is szedett.(extasy)ez viszont szerintem okozhat 3-4 het visszamaradottsagot a magzatnal.vagy mit gondoltok.jah es felis volt fazva.
2010. márc. 12. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!